Mešalica - Goleada u Bernu u Zvezdinoj grupi!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.09.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za ovo kladioničarsko kolo.

Povezane vesti

5347 Young Boys - RB Leipzig 2&GG (2.90)

"Bikovi" su kvalitetnija ekipa od švajcarskog šampiona, to je činjenica. Ali, mi verujemo da će pre svega iskustvo odlučiti, Lajpcig je redovan u Ligi šampiona, Jang Bojsi su izvršili tranziciju pre par sezona, ovo je novi tim, vratili su se lakše od očekivanja na presto u domaćoj ligi, razneli Makabi Haifu, ali sada moraju da se suoče sa jednom od jačih evropskih ekipa. Red Bul je krenuo loše u Bundesligi, poraz od Leverkuzena, a onda su usledile tri pobede i 11 golova u šampionatu. Za vikend su imali lak posao protiv Augsburga, i bez Olma, Orbana i Hajdarija su lako izašli na kraj sa gostima iz Bavarske. Openda je pokazao da će biti ogromno pojačanje, kao i Ćabi Simons. Ovo je grupa u kojoj je i Crvena zvezda, Lajpcig je favorit da prođe uz Siti, a uz "dvojku" smo dodali golove jer se Jang Bojs sigurno neće braniti.

6827 Club Brugge - Besiktas x2&3+ (3.85)

Bešiktaš nije bez šansi u Brižu, imaće solidnu podršku turskih imigranata, spakovali su solidan tim, na klupi je legendarni Senol Gunes o kome smo pisali u prošlom broju magazina. Briž je eliminisao Osasunu, iznenadili su na "El Sadaru". Na "Brejdelu" je bilo 2:2, i sada protiv crno-belih iz Istanbula očekujemo efikasnu utakmicu, u Ligi Konferencija nema kalkulacija. Briž ima par povređenih igrača, u prvenstvu najupešniji belgijski klub u ovom veku igra dobro, prvi su na tabeli, mada su ispustili nekoliko bodova. Ono što upada u oči je igra na gol više, neće odustati ni protiv Bešiktaša, nama miriše na zabavni remi...

5465 Sturm Graz - Sporting GG&3+ (2.15)

Šturm je već godinama, uz neprikosnoveni Salcburg najbolji tim Austrije. Ekipa iz Graca se za vikend isprsila protiv "Bikova", u derbiju je bilo 2:2, igraju veoma efikasno, novi ispit je LE na noge im dolaze "Lavovi". Sporting mora da se zadovolji igranjem u LE, gledali su u leđa ne samo najvećim rivalima, nego i Bragi. Kao i obično imaju mlad talentovan tim, Ruben Amorim koji je pre dve godine iznenadio sa titulom je i dalje na klupi. Neki novi momci poput odličnog Đokereša su se izdvojili, ima i poznatih lica, kao što je bivši igrač Barse Trinkao, tu je i kapiten Neto. Sve u svemu, Portugalci će probati da pobede, ali čini nam se da su golovi prvi izbor, tim pre što ni odbrana Sportinga ne deluje baš sigurno.

1033 Bristol City - Plymouth 1+I&2+II (2.70)

Uvek kada je Plimut u pitanju, prva ideja su golovi. Trener Stiven Šumaher je i posle promocije nastavio da forsira dopadljiv, pro-aktivan fudbal. "Hodočasnici" su pali posle dobrog starta, ali ne odustaju od svoje prepoznatljive igre. Nakon vikend poraza od Prestona idu na kratak put u Bristol. "Robinsi" kvalitetom pripadaju gornjem domu Čempionšipa, ali teško pobeđuju. Nekako nam se čini da Najdžel Pirson, nekada menadžer Lestera nije pravi čovek da pobeđuje u seriji. Imaju čak tri remija u šest mečeva, sada će morati da napadnu, oba tima će igrati na pobedu, pa je razumljivo što očekujemo efikasan meč.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak