Mešalica - Goleada u Brižu, PAOK neće izgubiti!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 09.04.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Evo šta smo odabrali za vas.

Povezane vesti

4714 Barnet - Bromley GG&4+ (2.92)

Ove timove ćemo gledati u plej-ofu za četvrtu ligu. Ovo je možda i poslednja šansa za goste iz okoline Londona da uhvate drugoplasirane "Pčele". Ovo su dva tima iz prestonice koja relativno dosta ulažu za ovaj rang i žele da se domognu engleske fudnalske piramide, odnosno profesionalnog ranga. Barnet je sa severa grada, komšije su Arsenala, imali su svoje momente u profesionalnom fudbalu, ali su u petoj ligi već šestu godinu. "Gavranovi" iz Bromlija su pre par godina bili u baražu, ispali su posle velike borbe od Česterfilda u polufinalu. Posebna pikanterija, za goste sa južne strane prestonice, igra jedan Bergkamp, Mičel, sin slavnog Denisa. Barnet uvek igra ofanzivno, ovo bi mogla da bude baš efikasna utakmica.

1618 Aris Limassol - Omonia x2&0-2 (2.91)

Polufinale kupa Kipra, Aris je prošle godine osvojio titulu prvaka, prvu u istoriji. Teško da će odbraniti titulu, kup jeste šansa, ali ne verujemo da će dobiti Omoniju. Gosti su dobili poslednja dva meča protiv Arisa, specijalisti su za kup, osvojili su poslednja dva trofeja u ovom takmičenju. "Detelina" iz Nikozije ume da igra na rezultat, braniće se, ovo je prvi meč polufinala, pa će oba tima verovatno biti oprezna. Ako pogledamo trenutnu formu, gosti su ipak bliži tome da neporaženi napuste "Alfamega stadion" na jugu ostrva.

1108 Wrexham - Crawley 1&GG (2.82)

Istorijski meč za Reksam, slobodno možemo da kažemo. Ako dobiju goste iz zapadnog Saseksa i onda slave i za vikend protiv očajnog Forest Grina, treća liga je stvarnost, a ogromna ulaganja holivudskih glumaca predvođenih Rajanom Rejnoldsom dobiće hepiend. Velšani su nas "ispoštovali" prethodnih nedelja, pobeđivali i primali golove, protiv Grimzbija i Kolčestera. Bolje igraju kod kuće, neće biti lako protiv Kroulija, tima koji se bori za barać i ima bolju sezonu od očekivanja. "Crveni Đavoli" su jedva preživeli u profesionalnom fudbalu prošle godine, sada imaju šansu za plej-of. Raspucani su, uništili su favorizovani Mensfild, kao i Njuport nedelju dana ranije, postigli osam golova u dva meča. S obzirom na naviku Reksama da dobija drame (setimo se mečeva prošle godine u petom rangu), ne bi nas čudilo da prime gol i krenu u jurnjavu. Pobeda uz golove u obe mreže je baš fina opcija.

4680 Club Brugge - PAOK x2&3+ (4.45)

Ne bismo se složili da je Briž favorit. Igraju na "Brejdelu" što jeste prednost, ali je PAOK iskusniji tim. Ako ste pratili Solunjane ove godine u Evropi, izgubili su samo od Dinama na strani, tukli su i Ajntraht Frankurt između ostalih. Takođe u domaćem šampionatu su dugo neporaženi u gostima. Imaju velike ambicije i u Evropi, ovo je istorijska šansa. Dva puta su igrali četvrtfinale evropskih kupova, pre par godina ih je u premijernoj LK eliminisao Marsej, pre pola veka u KPK Milan. Ovo je sada najbolja prilika, s obzirom na protivnika. Mogu da daju gol na strani pokazali su to, vezni igrači poput našeg Živkovića su efikasni. Verujemo "crno-belima", Briž nije bauk...

 

Ne propustite