Mešalica - Goleada u Lionu, potpuno suprotno u Čempionšipu!

Autor: Lazar Nikolić
subota 09.12.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Četiri para i odlične kvote.

Povezane vesti

1528 Lyon - Toulouse GGI (4.45)

 Lion je imao dovoljno vremena da se odmori od putovanja na jug u Marsej u sredu, sada će svim silama jurišati na pobedu protiv Tuluza, situacija je za "Dečake" kritična, prikovani su za dno. Bod im protiv "Ljubičastih" ne znači puno, scenario na severu je ove sezone bio uglavnom isti, pogotovo od kada je Groso na klupi, prime rani gol, a onda kreće jurnjava. Prošlog vikenda izgubili su od vicešampiona Lensa, videli smo gol u obe mreže u prvom poluvremenu, nadajmo se da će na "Grupami" biti slična situacija u nedelju uveče.

6519 Slovacko - Bohemians 0-1I&0-1II (2.45)

Slovačko je obično dobar tip kod kuće, mali tim na granice sa nekadašnjom "braćom" Slovacima, pritiska na svom stadionu, godinama su u top pet. "Kenguri" iz Praga su nezgodan tim, mada izgleda da "Zeleni" ove sezone nisu za više od sredine. Oni će se braniti svim silama, interesantno je da je predsednik kluba legendarni Antonjin Panenka, imaju ogromnu tradiciju, ali ne i sredstva da se trkaju sa gradskim velikanima, Spartom i komšijama iz Vršovica (praška četvrt) Slavijom. Godinama već forsiraju tvrdu odbranu, ovo je poslednjih par sezona uvek napet meč, bez mnogo prilika i pogodaka, pa verujemo da je kombinacija golova bolja opcija od pobede domaćih.

1031 QPR - Hull tačan rez. p.p. 0:0 (2.85)

Rendžersi bi mogli da ove sezone ispadnu iz Čempionšipa, kako rade i koliko slab tim imaju ne bi bilo preveliko iznenađenje. Malo smo kopali po fudbalskim almanasima, poslednji put "Policajci" iz Zapadnog Londona su bili u trećem rangu pre dvadeset godina. Malo su se prenuli, dobili par mečeva, pa će sa nešto više optimizma dočekati objektivno kvalitetnije "Tigrove" iz Hala. Marti Ćifuentes je podsetio zamenio tokom jeseni Gereta Ejnsvorta, golovi su glavni problem, a Hupsi su najgori domaćin lige. Igraće oprezno, Hal je malo uzdrman porazom od Votforda, ni oni neće napasti, iako se generalno ne brane na strani. Uz malo sreće na "Loftus Roudu" bi mogli da vidimo mirne mreže u prvom poluvremenu.

1328 Frosinone - Torino 1x&2-5 (2.30)

Torino je ćudljiva ekipa, retko gube, umeju da iznenade, tukli su Atalantu u ponedeljak, dolaskom Duvana Zapate bi mogli da reše neke probleme u napadu. Ali, Frozinone zaslužuje više poštovanja. Lacijali su se vratili u ligu, osam bodova su iznad crte, veoma su srčani, pogodili su sa nekim pojačanjima poput Soulea, Juventusovog klinca. Kod kuće igraju odlično pet pobeda u sedam mečeva, veoma su nadahnuti, ima i dosta golova na lepom, malenom stadionu "Stirpe", ne vidimo zbog čeka bi "Bikovi" bili favorit, južno od Rima...

 

Ne propustite