Mešalica - Goleade širom Engleske

Autor: Milovan Longinov
utorak 12.03.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

Zamešajte najbolje kvote i tipove.

Povezane vesti

1179 Maccabi Tel Aviv - Olympiacos 1x&3+ (3.07)

 

Izraelci su pred velikim uspehom. Robi Kin je "žute" doveo na prag četvrtfinala LK, dobili su u Pireju sa 4:1, pa iako se revanš igra u Srbiji, na stadionu TSC, realno su veoma blizu. Teško da Olimpijakos posle 1:4 ima neku nadu, moraće da napadnu, ali važnije bitke se vode na domaćem frontu. Počeo je plej-of, svake nedelje ćemo gledati derbije u zemlji Helena, Oli je igrao protiv PAO za vikend, sledeće nedelje čeka ih put na sever prestonice, duel sa šampionom. Crveno-beli su dobrom serijom u finišu regularnog dela došli do treće pozicije, imaju realne šanse za titulu, kao i ostala tri velika tima Grčke, biće baš zanimljivo, pa je LK u ovom trenutku ipak samo opterećenje, pogotovo posle katastrofe u Atini.

 

2460 Carlisle - Barnsley 2&3+ (2.70)

 

Kumbrijci su ušli neočekivano u treću ligu, prošle godine nakon plej-ofa. Možda smo i upotrebili pretešku reč, ali videlo se da tim Pola Simpsona nije dorastao višem rangu. Poslednji su i vraćaju se u četvrti stepen takmičenja, "Plavi" su primili najviše golova u ligi, dobili su istina jednu od poslednjih pet utakmica, ali Barnsli je kvalitetniji. "Rudari" i dalje jure top tri i direktan povratak u Čempionšip, u ovoj fazi sezone bi sve osim pobede na severu Engleske bio ogroman neuspeh. Jednom su samo izgubili na strani čitave sezone, kod kuće su za vikend pretrpeli katastrofu od Linkolna. Jurnuće ka golu Karlajla, pa uz "dvojku" dodajte i golove.

 

1006 Bournemouth - Luton 1&GG (2.81)

 

Bornamut je blizu opstanka, ali u PL se ne kalkuliše, neočekivano su izgubili dva boda od Šefild Junajteda, sredinom nedelje u Dorset stiže hrabri Luton. "Šeširdžije" su sa kratkog puta u London donele bod, možda ga nisu zaslužili, gotovo da nisu šutnuli na gol Palasa, a onda u poslednjem minutu nadoknade šokirali "Orlove". Tako su prekinuli loš niz, i dalje su u zoni ispadanja, ali ima nade. Forest, prvi iznad crte je blizu, Everton je sa utakmicom više na +4, ni Brentford nije siguran. Dakle, Luton za razliku od Šefild Junajteda i Barnlija opravdava mesto u najjačoj ligi na svetu, iako smo ih prežalili. "Trešnje" su bolji tim, igraju efikasno, timovi Andonija Iraole (setite se Raja do ove sezone u Primeri) igraju na gol više, mada Bornmaut mnogo promašuje. Trebalo bi da pobede, ali nas ne bi čudilo da prime gol.

 

9661 Barnet - Eastleigh GG&4+ (2.44)

 

Ako pratite naše tipove iz engleske pete lige, ili Nacionalne lige, znate, Česterfild je dominantan, na "Spirajtse" je konačno red nakon nekoliko konstantnih godina u vrhu da se domognu profesionalnog fudbala. Barnet je drugi, to je pozicija koja garantuje polufinale plej-ofa. Radi se o timu iz Londona, koji je nekih pet sezona ukupno bio četvrtoligaš. Igraju napadački fudbal godinama, ali i primaju dosta golova. Istlej je siguran u opstanak, uz očajni Oksford Siti oni su najgora odbrana lige, ali i sami su veoma efikasni. Ovo je sudar timova koji su ove sezone u petom rangu primili zajedno 125 golova.

 

Ne propustite