Mešalica - Goleade u Renu i Lisabonu

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 22.02.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Zamešajte najbolje kvote i tipove.

Povezane vesti

5403 Sporting - Young Boys GGII (2.95)

 

Sporting je blizu naredne runde, očitali su lekciju Jang Bojsima u Bernu i iskreno iznenađujući je rezultat. Ali "Lavovi" su demonstrirali sjajnu igru, za desetak minuta stvorili veliku prednost, posle je bilo stvar tehnike. Portugalci će biti oprezniji na "Alvalade", imaju veliku prednost, 3:1 je dovoljno, a Švajcarci moraju da prvi postignu gol, ako žele šansu za podvig. Očekujemo da se meč otvori u nastavku.

 

9347 Eintracht Frankfurt - Royal Union St. Gilloise 0-1I&2+II (3.10)

 

Jedan od zanimljivijih mečeva baraža za LK, u Briselu je u prvoj utakmici bilo zabavno, na kraju su domaći stigli do 2:2. Očekivali smo golove, sada baš i ne u prvom poluvremenu. Dino Topmeler ume da bude oprezan, dok Union ume da odigra tvrdo u domaćem šampionatu gde hita ka tituli. Sigurno da im je prvenstvo važnije, za vikend im dolazi Standard iz Liježa, ali neće se odreći šanse u najmlađem evropskom takmičenju. "Adleri" su bliži prolasku, na kraju krajeva imaće ogromnu podršku u Heseu, no, mi bismo se odlučili za golove tek u nastavku. Moglo bi da bude dramatičnije nego što se čini na prvi pogled.

 

5496 Rennes - Milan GG&3+ (2.40)

 

Sve je rešeno na "San Siru", Milan u Bretanju donosi velikih 3:0 i nije fraza kada kažemo da su na ovoj utakmici sva tri znaka u igri. Francuzi će napasti, Pioli sigurno kombinuje, meša karte, u narednom kolu Serije A će "Rosoneri" ugostiti Atalantu, pa će odmoriti najbolje. U Renu očekujte Luku Jovića u prvoj postavi. Bez rezultatskog pritiska, verujemo u golove u obe mreže, kvota je prevelika s obzirom da nema nikakvih kalkulacija i da Ren mora da juri ubedljivu prednost Italijana. Ne bi nas čudilo ni da pobede, ali sa 2:1 ili 3:2 recimo, tek plasman "Rosonera" u narednu rundu takmičenja koje nikada nisu osvojili ne bi trebalo da dođe u pitanje.

 

8898 Godoy Cruz - Colo Colo 0-1I&1-2II (2.20)

 

Još jedna utakmica kvalifikacija za Kopa Libertadores. Slavni Kolo-Kolo putuje u Argentinu, tamo ih čeka senzacija, Godoj Kruz. Domaći "Bodeguerosi" se vraćaju u elitno takmičenje prvi put u ovoj deceniji, 2019. su prošli grupu, ali je Palmeiras bio prejak. Godoj igra odlično u Liga Kupu, posle šest utakmica vode u svojoj grupi, pokazali su da rezultati prošle jeseni u ovom istom takmičenju nisu slučajnost. Samo, "Albosi" su neuporedivo veći klub, nije Kolo-Kolo blistao prošle sezone ni na jednom frontu, ali braniće se svim silama na "Gambarteru". Jesu domaći "Vinari" (Mendoza je oblast čuvena po proizvodnji vina) blagi favoriti, ali mi se kladimo na tesan rezultat.

 

Ne propustite