Mešalica - Goleade u Tuluzu i Brentfordu

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.05.2023.
14:00
Izvor: Sportske.net

Zašto ne pokušati...

Povezane vesti

 1003 Brentford - Manchester City GG&4+ (2.88)

Praznik u zapadnom Londonu, Siti stiže kao šampion, već su proslavili titulu, i to "pidžama žurkom", sada se okreću finalu Lige šampiona, a čuvaće se i za finale kupa. No, Pep ima dovoljno igrača da izvede jak tim, pa iako "Pčele" žele veliki skalp, nije preporučljivo kladiti se protiv "Građana". Probaćemo golove, Brentford je bez problema završio u gornjem domu, "Manibol" funkcioniše iz godine u godinu, Tomas Frank i njegovi momci igraju bez ikakvih kompleksa, napašće i prvaka. Podsetimo klub iz Londona je priredio senzaciju trijumfom u oktobru na "Etihadu", preslišali su Totenhem posle preokreta prošle nedelje, stalo im je da dobiju neku šansu da se plasiraju i u LK, igra im jedino pobeda. Siti se ne brani, nemaju ni razloga, ovo je lep izlet u prestonicu, trebalo bi da bude efikasno popodne...

1507 Toulouse - Auxerre 1+I&2+II (2.85)

Od kada je osvojio kup Tuluz ne daje golove iako su jedna od najefikasnijih ekipa u Francuskoj. Kao da su se izduvali, stil igre nije promenjen, oprostiće se od navijača posle uspešne sezone nakon povratka u ligu. Okseru su bodovi potrebniji, moraju da igraju na pobedu, ali sigurno neće biti nikakvog popusta. S obzirom da "Ljubičasti" napadaju, utakmica bi mogla rano da se otvori, u slučaju Tuluza to obično znači golove i u nastavku. Tuluz poslednjih par godina nanosi katastrofe ekipi iz Burgundije, jesenas je bilo 5:0, prošle sezone na Munisipalu šest puta su pogodili mrežu "Belih".

1336 Sudtirol - Reggina p.p. tačan rezultat 0:0 (2.40)

Istorija za Sudtirol, severnjaci su prvi put ove sezone igrali Seriju B i odmah su u baražu za elitu. Ekipa iz Južnog Tirola je postala poznata po čvrstoj odbrani, ovo je prvo četvrtfinale, u polufinalu čekaju Bari i Parma. Ono što treba reći je da domaći ne igraju na svom stadionu već u Bolcanu, da su doveli nekoliko iskusnih igrača. Kalabrezi su sa dve pobede u poslednja tri meča regularnog dela uspeli da se dokopaju sedmog mesta. Ali, iako "Amaranti" imaju neke baš poznate fudbalere poput Meneza, Rivasa, Brazilca Ernanija, Bugarina Galabinova kao i Pipa Inzagija na klupi, nama se čini da nemaju kvalitet za Seriju A. Svejedno, ovo će biti oprezan meč, mirne mreže na poluvremenu su realna opcija.

1986 Club Brugge - Genk GGI (3.45)

Briž je četvrti, tu će i ostati, izgubili su od Antverpena u prošlom kolu, iako su vodili na poluvremenu, pa iako im ništa meč ne znači, igraće otvoreno i protiv Genka. "Štrumpfovi" su tokom čitave sezone bili prvi, sada su se raspali u plej ofu, i samo čudo može da ih dovede do titule. Preduslov je da timovi koji su ispred njih na tabeli Antverpen i Union odigraju nerešeno ovog vikenda. Ali i tada će zavisiti od poslednjeg kola, pa je jasno da bi Genk u najboljem slučaju mogao da bude drugi. Svejedno, nemaju šta da izgube, samo pobeda održava kakvu-takvu nadu, pa mislimo da bi od samog početka meč mogao da bude otvoren i sa dosta šansi. U sva tri meća ovih rivala u sezoni, dva u regularnom delu i nedavno u Limburgu videli smo najmanje po gol u ove mreže u prvom delu. Videćemo da li će tako efikasno biti i za vikend na "Brejdelu".

Ne propustite