Mešalica - Kajzerslautern dobija uz GG, goleada u velikom derbiju Belgije

Autor: Milovan Longinov
utorak 05.12.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Zamešajte najbolje kvote i tipove.

Povezane vesti

3137 Estudiantes de La Plata - Defensa y Justicia 0-1 (2.85)

 

Već možemo da vam ispišemo scenario za ovaj meč. Biće dosta borbe, grubosti, žutih kartona i malo golova. U pitanju je finale argentinskog kupa, ovo takmičenje nema neku tradiciju, ali pobednik ide u Sudamerikanu. Zanimljivo ni višestruki šampion Južne Amerike Estudijantes, ali ni Defensa (pre tri godine osvojili Sudamerikanu) nisu nikada igrali u finalu. Dakle, dobićemo novog šampiona, "Studenti" su izbacili Boku, "Sokolovi" posle velike bitke tukli minimalcem San Lorenco. Možda jedan gol odluči, a hrabriji mogu da probaju i sa tačnim rezultatom 0:0.

 

2435 Kaiserslautern - Nurnberg 1&GG (3.65)

 

Ovi timovi pamte mnogo bolje dane. I Lautern i Bavarci su osvajali kupove, domaći "Crveni Đavoli" su devedesetih čak jedne sezone uspeli da uzmu trofej i ispadnu iz lige. Mnogo je prošlo od tada, dugo nismo videli Kajzerslautern u Bundesligi, a čak su igrali u trećem rangu. Nirnberg nije pao tako nisko, ali su se srodili sa Cvajtom, teško da ćemo ove klubove, s obzirom na finansije i ambicije u dogledno vreme gledati među najboljima. Domaćin je u ovom kup meču u prednosti, tukli su Nirnberg već ove sezone u šampionatu, a golova će verovatno biti u obe mreže.

 

5759 CD Arenteiro - Burgos 0-1I&1-2II (2.22)

 

Nadali smo se većoj kvoti na "sušu" golova u ovoj kup utakmici. Drugoligaš Burgos putuje u Galiciju. Domaći Arenteiro je u uzletu, prvi put od kraja osamdesetih su trećeligaši. Ovaj mali klub dolazi iz mesta od 15-tak hiljada stanovnika, blizu su portugalske granice. Za njih igra Miću (ne onaj poznatiji što je nekada nastupao u PL) već Venecuelanac koji je jedno vreme proveo u Seltiku, igrao i za Rajo i Hetafe. On je naravno veteran, tu su par koloritnih Argentinaca, braniće se svim silama. Neće biti lako Burgosu, malo golova je sasvim dobra opcija.

 

4078 Anderlecht - Standard Liege GG&3+ (2.30)

 

Veliki derbi belgijskog fudbala, u kupu u četvrtak u Brisel stižu Valonci iz Liježa. Nisu više ova dva tima, pogotovo Standard koji već godinama ima problem sa finansijama u samom vrhu. "Ljubičasti" su prošle godine završili u donjoj polovini tabele, za Anderleht je to najgora sezona u poslednjih nekoliko decenija. Ali ove mladi tim igra dobar fudbal, gledali smo u šampionatu u Liježu neverovatan meč, vodio je Anderleht sa 2:0, onda su domaći postigli u nastavku tri gola za desetak minuta i okrenuli. Pisali smo o Standardu, prosečan tim, veliki klub, uvek podignu nivo igre u derbijima. I sada verujemo u uzbudljiv meč i golove...

 

Ne propustite