Mešalica - Može 2,80 na Viljareal u Vigu i 2,44 na Brentford - Fulam?

Autor: Milovan Longinov
subota 04.05.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Birajte najbolje kvote.

Povezane vesti

1219 Celta - Villarreal x2&1-3 (2.80)

 

Ne "kupujemo" priču da je Selti više potrebna pobeda. Galicijci su iznad linije ispadanja, izgleda da će ih Benitezova zamena Klaudio Hiraldez uvesti u luku spasa. Nije gotovo, ali ako bi potopili "Podmornicu" gotovo da bi bili sigurni. Samo, tim iz Valensije igra mnogo bolje tokom proleća, povratnik Marselino je poslagao kockice, od kraja januara izgubili su jednu od 13 utakmica. Šveđanin Sorlot igra u životnoj formi, dao je 17 golova u prvenstvu, gosti pucaju od samopouzdanja. Po nama, Selta bi mogla da bude zadovoljna i bodom, a Viljareal na "Balaidosu" nije izgubio pet godina.

 

1401 Werder Bremen - Borussia (M) GGI (3.79)

 

"Ždrebci" su u nevolji, Gladbah nije još siguran, a ne mogu da odahnu u sezoni u kojoj se očekivalo da budu prosečni, a ne ovoliko loši. Ima tu još kvaliteta iako su otišli Tiram, Bejer i Jonas Hofman, stigao je Vejgl iz Benfike, Plea i Nojhaus su i dalje u timu. Ali, stvarnost je surova, Gladbah je tek na četiri boda iznad zone plej-auta. Ako ne dobiju na severu, a Majnc slavi, eto velikih problema u poslednjih 180 minuta sezone. Verder je obezbedio opstanak, nije to godina za pamćenje, ali posle ispadanja početkom decenije, čini se da je stabilizacija ekipe sa "Vezera" prioritet. Odbrana gostiju je užasna, mogu da daju gol, jesenas je bilo 2:2, oba tima su u oba poluvremena našla put do protivničke mreže, očekujemo efikasan meč.

 

1030 Brentford - Fulham 1+I&2+II (2.44)

 

Mali londonski derbi, klubovi su sa zapada Londona, osamdesetih i devedesetih su se susretali u nižim ligama, ne vole se, pa iako su navijači Fulama najmiroljubiviji u regionu bilo je problema kada su "Pčele" igrale na Kotidžu. Pre četiri godine je Fulam u meču za promociju na "Vembliju" izbacio Brentford, ali su se crveno-crni dokopali elite naredne sezone. Od tada tri meča u eliti 13 golova. Brentford je jesenas dobio lagano u gostima, gledali smo komične greške odbrane Fulama. Oba tima su sigurna, nema potrebe za kalkulacijama, priča se da će se Tomas Frank oprostiti od Brentforda nakon šest sezona i da je na meti Brajtona, ako De Zerbi ode u veći klub. Fulam će, izvesno je završiti ispred rivala na tabeli, a Brentford pobedom matematički stiže do opstanka u ligi.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak