Mešalica - Nordsjeland nam nudi goleadu!

Autor: Lazar Nikolić
subota 06.04.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Evo šta smo zamešali za vas.

Povezane vesti

3085 Burton - Oxford United 2&1+I&1+II (3.70)

Najgore vreme za Barton da ugosti Oksford Junajted. Domaći "Pivari" trećeligaš iz okoline Stouka su posle očajne serije rezultata pali u borbu za opstanak, tik su iznad crte. Dolaze im "Žuti" koji su dosta upućenih u niže engleske lige iznenadili igrama, pogotovo nakon loše prošle sezone. Oksford Junajted se bori za plej-of, najveći rival im je Linkoln, do kraja je pet kola. Svaki bod je dragocen, ali gostima ne igra puno remi pa će napasti od prvog minuta. Među pet najefikasnijih su timova, ali nisu bolje plasirani jer odbrana prima dosta golova. Imaju par opasnih napadača koji su stigli letos kao Portugalac Rodriges i Velšanin Mark Haris, dosta veznih igrača je efikasno. Uz pobedu kvalitetnije ekipe dodajemo i golove.

2963 APOEL - Anorthosis x-1 (4.15)

APOEL hita ka tituli, dobili su AEK Larnaku u gostima i povećali prednost na vrhu. Sada im dolazi Anortozis, veliko ime, ali i ekipa koja će biti ikebana u plej-ofu jer su tek šesti i ne mogu da mnogo napreduju do kraja doigravanja. Ova dva tima redovno igraju tesne utakmice i domaćin obično dobija minimalcem, i ove sezone je u regularnom delu završilo 1:0 i otpor "Stare dame" je slomljen u nastavku. Ako pogledamo formu, ali i motiv, APOEL je bliži pobedi, neće biti čudno ako stvari reše u finišu, kao i jesenas kada je bivši Zvezdin napadač Tomane postigao gol za pobedu.

3084 Nordsjaelland - FC Copenhagen GGII (2.87)

Još jedan derbi, Kopenhagen je izgubio od najvećeg rivala Brondbija u ponedeljak i sada mora da se vadi na jednom od najtežih gostovanja. Koliko su jaki "Tigrovi" u Farumu svedoče pobede protiv Partizana, Fenera, Ludogoreca tokom jeseni, i u prvenstvu retko gube bodove. Po tradiciji kada im dolaze "Lavovi" golovi su prva opcija. Zanimljiva statistika, u poslednjih šest mečeva na stadionu u okolini Kopenhagena videli smo pet golova na meču. I uvek se nekako utakmica rasplamsa u nastavku, pa je naša opklada razumljiva.

1404 Mainz - Darmstadt 3+ (1.69)

Majnc je na mestu koje znači plej-aut, bod im ništa ne vredi, jesu favoriti protiv gotovo otpisanog Darmštada, ali u Nemačkoj niko ne ispada tako što izgubi sve utakmice. Motiv gostujućih "Ljiljana" se ne dovodi u pitanje, na kraju krajeva prošle nedelje su odoleli u Bohumu. Sada nas čeka još jedan derbi davljenika "na nož" i mada Majnc igra nešto bolje poslednjih nedelja i dalje im ne bismo poklonili poverenje. Veliki je pritisak, gosti se lagano spremaju za "Cvajtu", imaće dosta prostora, a podsetimo da su primili gotovo neverovatnih 67 golova. Bez kalkulacija, bez kompromisa, videćemo golove u "Rajnlandu".

 

Ne propustite