Mešalica - Sanderlend iz "iksa", kvota 2,00 na Leverkuzen

Autor: Milovan Longinov
sreda 29.11.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Zamešajte najbolje kvote i tipove.

Povezane vesti

1053 Sunderland - Huddersfield x-1 (4.40)

 

Sanderlend se prošle godine na opšte iznenađenje po povratku iz treće lige dokopao baraža, mladi tim se nije vratio na PL, mnogi su konstatovali da je rano. Oni odvraćaju da za uspeh nikada nije rano i to je velika istina. "Crne Mačke" su ove sezone bile među favoritima za top sedam, tu su na par bodova, oni po tradiciji bolje igraju na proleće. Na sever stiže Hadersfild, tipovali smo ih za ispadanje ali ima gorih timova, prvi su iznad crte. Rano je za zaključke, samo "Terijeri" koji su iskusnog Nila Vornoka smenili krajem septembra (Daren Mur je dobio šansu) igraju loše u gostima. Neefikasnost je glavni problem. Sanderlend je slabije timove poput Roterama i Birmningema ove sezone na "Stadionu Svetlost" dobijao iz "iksa", hajde da probamo, moglo bi se isplatiti.

 

5453 Hacken - Bayer Leverkusen 1+I&2+II (2.00)

 

Evropa je zaljubljena u Leverkuzen i Ćabija Alonsa. Igraju predivan fudbal, ređaju pobede u Bundesligi i Evropi, već su u narednoj rundi LE. Nema puno takmičarske draži, tačnije nikakve u susretu sa sada već bivšim švedskim prvakom. Baskijski trener će u Geteborgu odmarati igrače, ali i rezervisti svakako žele da se dokažu. Domaći "žuti" su izgubili sve mečeve ove sezone u grupi, probaće da se ne oproste sa "nulom", ovo će biti otvoren meč, što sama kombinacija golova, to jest kvota na ovbu opkladu pokazuje.

 

7627 Eintracht - PAOK 0-1I&1-2II (2.55)

 

Ajntraht kasni za Solunjanima, bod, to je onaj poraz na "Tumbi" u prvom krugu. "Adleri" će probati da se revanširaju i preuzmu prvo mesto. Ova dva tima vode glavnu reč u grupi, Helsinki i Aberdin su samo ikebana. Domaći su progutali gorku pilulu za vikend, bodove je sa "Valda" (staro ime stadiona u Frankurtu) odneo Štutgart. To je prvi put ove sezone da je tim Dina Topmelera primio dva gola kod kuće, njihova odbrana je odlična. PAOK je čvrst, igraće na bod, Grci su dobar tim predvođen Andrijom Živkovićem, zanimljivo da nisu pobedili Aberdin, kao da su u tom meču bili umorni od derbija sa Olimpijakosom (odneli su bodove iz Pireja). Čeka nas tvrd meč.

 

1489 Saarbrucken - Duisburg 1&GG (2.85)

 

Nekadašnji Bundesligaš, "Zebre" iz Duizburga je na niskim granama. Treća liga i to poslednje mesto na tabeli. Loše im se piše, lako su poraženi na zapadu od Sandhausena. Dali su samo devet golova, ali ipak verujemo da eventualno u Sarlandu u očekivanom porazu mogu da nađu put do protivničke mreže. Sarbriken je bolji tim od svog protivnika, ali i oni igraju slabije nego prošle sezone. Najčešće se zalete od prvog munuta, u nekoliko mečeva u Sarlandu su primili gol ili dva u prvom poluvremenu pa jurili rezultat. Ova dva tima obično igraju mečeve sa dosta golova.

 

Ne propustite