Mešalica - Slovaci idealni za kombinovanje, Argentinci za malo golova!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 21.03.2023.
12:15
Izvor: Sportske.net

Promešajte najbolje tipove.

Povezane vesti

2694 Dundee FC - Ayr 0-1i&1-2II (2.35)

Derbi škotskog Čempionšipa, odloženi meč koji može dosta toga da znači za vrh tabele. Jer, Kvins Park je odmakao, realno su blizu direktnog plasmana, a ko bude prošao drugoligaški baraž igra plej-of sa pretposlednjim iz SPL. Dandi je drugi, bod više od Ejra i Partika, nije odustao ni Morton, baš se zakuvalo. Domaćin je favorit na "Densu", ali neće biti lako. Ejr je klub slavne prošlosti, dobro rade proteklih godina, biće baš neizvesno. S obzirom na značaj utakmice manjak golova je odlična opcija.

1376 Velez Sarsfield - Central Cordoba 0-1I&0-1II (2.02)

Poslednji meč osmog kola argentinskog šampionata, igra se u noći između utorka i srede. Ako smo prošle godine pisali da je Velez plaćao ceh igranju u Kopa Libertadores, ove nemaju takvo opravdanje. Popularni El Fortin retko gubi ove sezone, ali i ne pobeđuje, najveći problem ostaju golovi. Na "Linijeru" je to nešto bolje, ali ako im protivnik zatrese mrežu najčešće ne pobeđuju. Sentral Kordoba je prosečan, rigidan tim, i ovde će igrati na 0:0. Legendarni Abel Balbo ima za cilj da ih zadrži u ligi, ako je način defanzivni fudbal niko mu neće zameriti. Njegovi "Železničari" su uz Banfild i Gimnasiju La Platu najnefikasniji tim lige. Neće odstupiti od "katanca", ovde jedan gol može sve da reši, najverovatniji rezultati su 1:0 ili 1:1.

1108 Crawley - Doncaster 1&3+ (4.05)

Rizikovaćemo, ali sa dobrim razlogom. Kravli je vezao dve pobede i iskoračio iz zone ispadanja Daleko od toga da su sigurni, ali deluju bolje, vratili su se neki povređeni igrači, pa će svim silama juriti pobedu. Donkaster je mirniji, u zlatnoj sredini, teško da mogu da dohvate baraž. Gosti iz Južnog Jorkšira koje treira Deni Skofild, bivši menadžer i igračka legenda Hadersfilda. Donkaster je ispao iz treće lige, neće se odmah vratiti, sada već pakuju ekipu za narednu sezonu. Kravli Taun vrši obično pritisak kod kuće na svom malom i krcatom stadionu, u pitanju je mesto uo Zapadnom Saseksu, južno od Londona, igrali su i treću ligu. Menjali su i trenera ove sezone. Ohrabreni su pobedom protiv najvećeg rivala AFC Vimbldona za vikend, pa će u dobroj atmosferi dočekati Roverse.

9571 Slovakia - Luxembourg 1&2-5 (1.94)

Slovačka na startu kvalifikacija dočekuje Luksemburg, u ovoj grupi su Portugal, Bosanci, Island i Lihtenštajn, pa svakako da "Sokoli" nisu bez šansi ni za drugo mesto, a mogli bi u baraž. Mnogo će zavisiti od starta, prva dva meča igraju kod kuće, sa Luksemburgom i Bosancima. U Trnavi u četvrtak ciljaju pobedu, o Luksemburžanima je rečeno dosta toga lepog na ovim stranicama, imaju dosta remija, ali na strani obično ne igraju najbolje. Uz to, Slovačka ima dosta iskusnih igrača, mada su druge linije tima bolje od napada. Verujemo da će pobediti, novi trener je nepoznati Italijan Kalcona, bivši pomoćnik Di Frančeska u Kaljariju, ekipa je dugo bez pobede, što je i uzrokovalo dovođenje novog selektora i ovo je prilika za novi početak. 

Ne propustite