Milenković stiže kod Murinja

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 10.12.2023.
09:20
Izvor: Sportske.net

Uzbuđenja okružuju "večni grad".

Povezane vesti

Kolo broj 15 u Seriji A je počelo duelom između Juvea i Napolija, dok smo juče gledali komšijski derbi u okršaju Atalante i Milana. Uzbudljivi vikend na Čizmi se nastavlja i danas, kada se na zatvaranju kola sastaju Roma i Fiorentina večeras od 20.45 časova.

 Vučica je u prošlom kolu nakon preokreta savladala Sasuolo sa 2:1 zahvaljujući golovima u 76. i 82. minutu, dok je Viola demolirala poslednje plasiranu Salernitanu sa 3:0. Tim iz Firence je ranije tokom nedelje igrala utakmicu osmine finala Kopa Italije protiv Parme, meč je okončan sa rezultatom 2:2, pa su mesto u četvrtini finala izborili nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

 Razlika na tabeli između ove dve ekipe je svega bod, pa se Roma sa 24 poena nalazi na visokom 4. mestu, dok je Fiorentina na 6. mestu, koje vodi u Ligu konferencija. Prethodni susret ovih timova je završen u korist Fiorentine rezultatom 2:1, a preokret je pokrenuo Luka Jović golom u 85. minutu, čime su se osvetili Romi za poraz sa početka 2023. godine. Znajući koliko je Murinjo kompetitivan, sigurno će biti izuzetno motivisan da se revanšira Vinćencu Italijanu za poraz iz pretposlednjeg kola šampionata, a ukoliko i Vi volite da se takmičite i nadmećete, kladionica AdmiralBet je ove sezone organizovala Master lige u kojoj možete da naplatite svoje poznavanje najboljeg evropskog fudbala.

 Naime, najbolji poznavaoci najjačeg evropskog fudbala će imati priliku da inkasiraju 100.000 dinara nedeljno do kraja sezone, a sve što treba da urade je da pokažu svoje ekspertsko znanje Lige šampiona, Lige Evrope, Lige konferencija, kao i liga petice u koje spadaju Premijerliga, Serija A, La Liga, Bundesliga i Liga 1.Učesnici Master lige će se rangirati po broju osvojenih bodova, a rang lista se ažurira svakog dana imože se pratiti putem ovog linka.

 Kako bi obezbedili učešće u Master ligi, nije potrebno proći nikakve kvalifikacije, svešto je potrebno je da takmičari imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo par minuta i može se kompletirati u svega nekoliko koraka na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Nakon toga, svim novoregistrovanim igračima sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah, a igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

 Šta mislite, može li Viola da iznenadi “gospodina Posebnog” i da pokori Rim? Pogledajte ponudu, sastavite tiket i naplatite svoje poznavanje liga petice!

Ne propustite