Najava 37. kola Premijer lige

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 10.05.2024.
18:00
Izvor: Sportske.net

Najava za Fantazi.

Povezane vesti

Poslednje duplo kolo ove sezone, mnogima može da bude glavna odskočna daska za plasman na fantaziju?

1. Mančester Siti - Fulam (A) i Totenhem (A)

Mančester Siti je ušao u svoj prepoznatljiv ritam pred kraj sezone, Haland je postigao 4 gola protiv Vulvsa i pred ovo 37. kolo imamo 4 jasne opcije. Haland, Foden, De Brujne i Gvardiol. Nešto hrabrije Ake/Ederson ili kao jak diferencijal neki Doku ili Silva/Rodri. Ne treba previše mozgati i rizikovati kada su u oni u pitanju.

2. Njukasl - Brajton (H) i Mančester Junajted (A)

Njukasl verovatno ima najbolje kolo kada je u pitanju očekivanje poena od ofanzivaca. Baš zbog toga su Isak i Gordon prioriteti, Vilson se stidljivo spominje jer se svi sećamo prošle sezone i duplog 37. kola kada je ukrao šou ostalima i bio pravi hit. Ove sezone će biti jak diferencijal ako ga izaberete. Teško je očekivati ozbiljniju minutažu za Tripijea, a ostaje enigma da li će Poup zameniti Dubravku na golu. Najbolja defanzivna opcija iz Njukasla je verovatno Den Burn.

3. Čelsi - Notingem Forest (A) i Brajton (A)

Kod Čelsija su se jasno iskristalisali Palmer i Džekson kao poularne akvizicije pred ovo duplo kolo. Od kako se Enco povredio Čelsi je odigrao 3 odlične utakmice, na kojima su dominirali Galager i Madueke, a dva puta je sačuvana mreža. Petrović će biti najpoularnija golmanska opcija, a diferencijal bi mogao da se juri na sredini ako ste spremni da date šansu Galagaeru ili Maduekeu.

4. Totenhem - Barnli (H) i Mančester Siti (H)

Totenhem ne igra dobro ali duplo kolo je duplo kolo. Rišarlison je bio odličan kada je ušao sa klupe na utakmici protiv Liverpula. On će se kotirati kao jedan od zanimljivijih diferencijala pred ovo kolo. Jasno je da će Son biti najpopularniji, bez obzira ne baš impresivne partije. Poro/Vikario/Van de Ven bi mogli da budu treća opcija ili neki drugi diferencijal sa sredine poput Džonson. Kuluševski i Medinson ne donose poene u poslenje vreme i biće na marginama kada je fantazi u pitanju.

5. Mančester Junajted - Arsenal (H) i Njukasl (H)

Ten Hag je izjavio da je Bruno trenirao danas i to ga ponovo vraća u priču, realno je on uz Garnača verovatno jedina relevantna opcija. Onana možda ako računate na veći broj odbrana ili Hojlun kao treća napadačka opcija pored Isaka i Halanda. Teško je zaista opravdati bilo koga iz ovog tima za fantazi. Bruno i Garnačo bi mogli da imaju manji procenat vlasništva od većine popularnih opcija na sredini terena.

6. Brajton - Njukasl (A) i Čelsi (H)

Nakon što su stigle informacije da se Žoao Pedro povredio, ostaje nam da konstatujemo da je jedinstvena situacija, kada je duplo kolo u pitanju. Nema ni Van Hekea, pa jedino možemo da razgovaramo o Grosu ili Adingri, a teško da će oni dobiti prednost u odnosu na fudbalere iz drugih klubova koji imaju dve utakmice.

Pogled na 38. kolo i protivnike timova sa duplom kolom

  • Mančester Siti - Vest Hem (H)
  • Njukasl - Brentford (A)
  • Čelsi - Bornmut (H)
  • Totenhem - Šefild (A)
  • Mančester Junajted - Brajton (A)
  • Brajton - Mančester Junajted (H)

Ko su timovi sa po jednom utakmicom čiji bi igrači mogli da ukradu šou?

1. Mančester Junajted - Arsenal

Fudbaleri Arsenala bi vrlo lako mogli da budu heroji ovog kola u slučaju da Arsenal bude dominantan protiv Mančester Junajteda. Arteta je rekao da je Saka upitan, ali je više verovati logici da će biti spreman za ovaj meč. On, Haverc, Trosar, Odegard, pa i potcenjeni Rajs bi nekom furioznom partijom mogli da zasene mnoge, a dokazano je da je ova odbrana Mančester Junajteda jedna od najgorih u istoriji Premijer lige, čak bismo ovde mogli reći da bi i defanzivci poput Vajta, Gabrijela i Salibe mogli da budu korisni za fantazi.

2. Bornmut - Brentford

Solanke i družina, mnogo bi uveravanja bilo potrebno da se neko ubedi da je Solanke bolja opcija od svih napadača koji imaju dve utakmic u ovom kolu, isto važi i za Mbeuma, Tonija i ofanzivce Brentforda.

3. Vulvsi - Kristal Palas

Majkl Olise donosi najviše poena u proseku na fantaziju kada god je starter. Kristal Palas izgleda moćno u poslednje vreme i trojac Eze-Mateta-Olis bi mogli ponovo do dosta poena.

4. Everton - Šefild Junajted

Skoro sigurni clean sheet poeni sa Brentvajta i Pikforda, zar ne?

5. Aston Vila - Liverpul

Da li umorna Aston Vila može da obezbedi Ligu Šampiona na ovom meču? Da li su Gakpo i Eliot diferencijali za 38. kolo i da li prodajete Salaha sada, ako ga već niste prodali? Konstatovali smo već nekoliko puta da je Oli Votkins jači od svakog čipa ili duplog kola, ali ako vam je za utehu…imaće zaista nizak procenat vlasništva sada, te ako donose poene neće vam mnogo naškoditi…sa druge strane to je sada super diferencijal, kao fudbaleri iz Liverpula.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak