Najzanimljivije veče Ol-Stara, kucanja, trojke i duel o kome se priča, hoće li Sabrina pobediti Stefa Karija!

Autor: Boris Jovanović
subota 17.02.2024.
10:39
Izvor: Sportske.net

AdmiralBet ima baš široku ponudu, navijamo za Sabrinu protiv Stefa!

EPA-EFE/JAMES GOURLEY
EPA-EFE/JAMES GOURLEY

Povezane vesti

Ol-Star poslednjih godina beleži neverovatan pad gledanosti, problem je u formatu, činjenici da se sve pretvara u potpuni cirkus bez mere, da nema nikakvu kompetitivnu vrednost. Ali, takmičenje u trojkama i zakucavanju, koje je po tradiciji veče pre glavnog događaja, uvek privlači pažnju.

Oni stariji, nostalgični za prošlošću će primetiti da ne može da se poredi sa osamdesetima i devedesetima, vremenom Džordana, Dominika Vilkinsa i ostalih majstora "kucanja", ali svako hvali svoje vreme.

AdmiralBet nudi širok izbor kvota na večerašnji program, ne samo na pobednike (favorit je Lilard), već i na to koliko će pogoditi učesnici u prvoj rundi takmičenja. 

Posebna poslastica je čelendž Stef Kari ga je prihvatio, sa druge strane biće Sabrina Jonesku, košarkašica njujorškog Libertija, top pik drafta iz 2020. i po mnogima najbolja igračica današnjice. Ova tripl-dabl mašina je u julu na WNBA Ol-Staru stigla do kote 37 što je rekord, oborila je baš Karija koji je na 31. Usledio je izazov, pa će se njih dvoje takmičiti u noći između subote i nedelje, a vaš AdmiralBet vam je ponudio kvotu. Stef je veliki favorit, Sabrina je odbila da se šutira sa WNBA "trojke" koja je bliža košu i to ne malo. Ali, hajde da vas ne zamaramo, valjda će gospođica Jonesku prihvatiti da šutira loptom standarnom u ženskoj NBA koja je manja i lakša od one koju koriste košarkaši.

Srećno Sabrina, navijamo za tebe, a i kvota je 2.80.

Što se zakucavanja tiče, imamo izrazitog favorita, u pitanju je Mak MekKlung.

Ko?

Momak je igrao za Džordžtaun koji je poznat po centrima (doduše i Ajversonu), i Teksas, nije bio na draftu, ali igrao je odlično prethodnih par godina za razne razvojne timove. 

U karijeri je odigrao četiri meča u NBA, nijedan ove sezone, Orlando ga je otpustio, pa je u njihovom razvojnom timu. Poznat je po strašnim zakucavanjima, iako je visok 1.88. Nije baš slavni Magzi Bogs, ali svakako ima neverovatne skakačke sposobnosti. 

Sve počinje u dva sata posle ponoći, pa izvolite, ima se šta izabrati, za naše "noćne ptice".

Da vas podsetimo da je i ovo vikend promocije "Pojačani vikend", OVDE imate sva pravila, srećno!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak