Ne sanjate! "Prošao" tiket sa 18 parova za višemilionski dobitak u AdmiralBetu!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 08.08.2022.
15:09
Izvor: Sportske.net

Ćarobna kugla našeg igrača!

Povezane vesti

Možemo samo da skinemo kapu Đorđu iz Subotice. Igrač AdmiralBeta je heroj vikenda (uz Aleksandra Mitrovića, naravno) jer je pogodio tiket iz najluđe mašte.

Često pričamo da se snovi ostvaruju sa AdmiralBetom, a ovo je dokaz, "doktorski" odigran tiket sa 18 parova, uplata nije zanemarljiva, 1000 dinara, a dobitak naravno, višemilionski.

Kao i svi pravi majstori Đorđe čuva tajnu pogotka, kvota je nestvarna, 2740, a dobitak 4 380 517 dinara. Ovakve čarobnjake čeka bonus, deo milionskog dobitka je i bonus od 1 664 381 dinara jer pogoditi 18 utakmica nije nemoguće, ali je definitivno podvig.

Pa šta je to naš igrač Đorđe pogodio, ili bolje da kažemo u kakvu je čarobnu kuglu gledao?

Najmanja kvota bila je na Levski koji je minimalcem savladao Pirin sa 1:0, vredelo je 1.17. Čekao je 70 minuta, a onda je Ronaldo (ne taj) rešio utakmicu u Sofiji. Najveća kvota je došla lagano, mitski Al-Ahli iz Kaira je preslišao u gostima Al-Itihad. 

Za razliku od Egipćana, Rusi nisu bili tako ubedljivi, ali su ga "ispoštovali" i Soči protiv Nižnjeg Novgoroda, kao i Rostov u duelu sa novajlijom Orenburgom. U oba slučaja domaći su vodili sa 2:0, umalo da to bude što je govorio pokojni Milan Živadinović, najopasniji rezultat, gosti su smanjili, ali tiket je "preživeo".

Đorđe je majstor za golove, bilo ih je sedam u duelu dva najjača tima Islanda, Stjarnana i Breidablika, njemu su bila potrebna tri. Imao je tri para iz pomenute lige na golove, nigde nije drhtao.

Gde je bilo najteže?

Pa gde drugo nego u Italiji. Taman se opustite, Monca vodi sa 2:0 na poluvremenu protiv Frozinonea, i onda za četiri minuta u nastavku prime dva gola. Čekao je do finiša, piće će, jednom, ako bude putovao od dobitka u Italiju, morati da plati danskom napadaču Gutkjeru koji je pogodio u poslednjih desetak minuta. 

Đorđe, moglo je i lakše, mi smo savetovali golove u tom meču, došli su lako, ali još je lakše biti posle bitke general.

Na kraju, fini rad majstor Đorđa iz Subotice ulazi u legendu, a mi mu predlažemo da urami tiket!

U zdravlju ih potrošio!

Ne propustite