Neka zagrme brojevi, počeo AdmiralBet turnir uživo!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 01.12.2022.
12:20
Izvor: Sportske.net

Uključite se u rulet turnir koji se igra uživo u AdmiralBetu i preuzmite deo od čak milion dinara Freebet bonusa

Povezane vesti

Da li znate za mesto gde zabava nikada ne prestaje, čak i onda kada svi drugi spavaju? Ukoliko vam ništa ne pada na pamet, predlažemo da odgovor otkrijete sami, dovoljno je da posetite AdmiralBet sajt ili, još bolje, da preuzmete njihovu novu aplikaciju uz koju svi novi igrači odmah dobijaju i 2000 dinara bonusa dobrodošlice za slotove i sportsko klađenje, bez depozita.

To je samo početak! Daljom pretragom doći ćete i do jedne u nizu sjajnih promocija, u kojoj vas čeka rulet turnir uživo sa ukupnim nagradnim fondom od čak 1.000.000 dinara Freebet bonusa.
 
Svakog dana, sve do 09. decembra, imate priliku da igrate uživo rulet na vaše brojeve i da osetite pravi doživljaj sreće! Zauzmite vaše mesto i zablistajte za najboljim Evolution rulet stolovima. Pronađite najbolju varijantu koja odgovara vašem karakteru i uživajte u društvu profesionalnih krupijea i drugih takmičara i to sve u realnom vremenu.

Specijalno za ovaj turnir, AdmiralBet je za sve igrače pripremio čak 16 rulet igara uživo. Među njima je i najnovije Evolution elegantno izdanje „Lightning Roulette“, koje sa svojim crno-zlatnim okruženjem donosi pojačane isplate i munjevite dobitke u cilju maksimalnog zadovoljstva igrača. Naići ćete i na njegovu „RNG Lucky Number“ naprednu funkciju koja isplaćuje u svim krugovima igre.

Ukoliko nastavite dalje da pretražujete aplikaciju i ukoliko ste ljubitelji fudbala, doći ćete do pravog  specijaliteta - Football Studio rulet igra uživo, s fokusom na Svetsko prvenstvo u Kataru. Nastala je kao sjajna kombinacija brze kartaške igre i gledanja fudbalske utakmice, zbog čega je savršena za zabavu u pauzama od mundijalskih mečeva.

Za sve vas koji, pored ruleta uživo, volite da se zabavite i na onlajn slot igrama, predlažemo vam da istražite AdmiralBet Half Time Prize Drop promociju, takođe inspirisanu šampionatom planete, koja na poluvremenu utakmica u Kataru donosi pljusak fenomenalnih nagrada.

Izdvojili smo vam samo neke od aktuelnih promocija, jer verujemo da ste do sada shvatili da je upravo AdmiralBet sinonim za jedinstveni svet onlajn zabave koja nikada ne prestaje! Dalje možete sami, uživajte!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak