Nova Liga šampiona - Nova promocija na AdmiralBetu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 17.09.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Uđi u ligu i igraj na golove!

Povezane vesti

Počinje.

Na neki način ovo je raskrsnica u istoriji evro-kupova, možemo da uporedimo sa novim formatom koji je startovao početkom devedesetih zamenivši Kup Evropskih Šampiona. Od tada su prošle 33 godine, vreme je za nove kulise...

Bilo je još promena, UEFA je vazda u potrazi za novim formatima, čitaj, više utakmica, više novca, širenjem tržišta, ali to je neka druga priča.

Suočena sa pobunom velikana i mogućnošću stvaranja Superlige, evropska kuća fudbala je stvorila novo takmičenje, ovo je zaista liga, mada ne round-robin sistem u kome svako igra sa svakim.

Elita će imati 36 klubova, svako će u grupnoj fazi odigrati osam mečeva, dakle dva kola više, odnosno broj mečeva će porasti sa 125 na 189.

Prvih osam ide direktno u osminu finala, timovi između 9. i 24. mesta će u februaru razigravati za plasman u top 16, svi ostali se, kako se kaže, "okreću obavezama u domaćim takmičenjima".

Dakle, ključna novina je da će se grupna faza igrati i u januaru, dva kola u poslednjoj trećini meseca (kada se odmorimo od praznika i ponovo rešimo da se posvetimo igri).
Velikani su tu, ali u ligama "petice" bilo je iznenađenja, timovi kao Đirona ili "Pirati" iz Bresta, deluju kao uljezi, posle nekoliko decenija se vraća Vila, Bolonja je poslednji put, tačnije jedini put igrala sredinom šezdesetih. Slovan je takođe novo lice, od raspada bratstva sa Slovacima, nisu igrali u grupnoj fazi u novom formatu, najdalje su stigli do plej-ofa.
Ima vremena da upoznamo sve u našem magazinu kroz jesen, mada više-manje znate većinu stvari o učesnicima.

Biće kao i obično, velikani u prvom planu, ovi manji se vode učestvovanjem i novcem od UEFA i ulaznica. Nije mala stvar igrati meč više na domaćem terenu, još ako je u ovim uvodnim kolima, kada je entuzijazam navijača još na visokom nivou, to je idealna situacija.

Tokom jeseni će retko biti praznih nedelja, jer je i Liga Evrope doživela promene. I tu će učesnici igrati dva kola više (isti je sistem kao Liga šampiona). Ova prva nedelja je ekskluzivna za LŠ, ali već sledeće nedelje kreće i LE.

O tome ćemo više sledeće nedelje, no, jasno vam je iz ove priče da će sredina nedelje biti prepuna evropskih utakmica.

I mi u AdmiralBetu smo rešili da organizujemo novu ligu.

Dakle, imaćete deset kola u kojima ćete pokazati znanje kada je u pitanju klađenje na golove. To svi vole, slušali smo vox populi, naše igrače, i odlučili se da vam ponudimo klađenje na primamljive nagrade.

U svakom od deset kola nagrađivaćemo deset najboljih, prvoplasirani svake nedelje dobija 100 000 freebeta, vicešampion 60 000, trećeplasirani 40 000, prvi izvan "podijuma" 20 000, ako ste se plasirali od petog do desetog mesta, imate 10 000.

I tako svake nedelje, svako kolo je za sebe.

Takođe, spremili smo sjajne nagrade za pobednike kompletne lige. Prvi nosi pola miliona, drugoplasirani 300 000, trećeplasirani 200 000.

U promociji da naglasimo, učestvuju dobitni tiketi, rangirani po pogođenim kvotama. Na kraju u januaru, tri najveće pogođene kvote nose i godišnje nagrade.

Prve nedelje imaćete pet najpopularnijih igara na raspolaganju (kasnije ćemo menjati igre i proširivati izbor)

1-3I&1-3II
1+I&2+
1+I&3+
1+I&1+II
2+I&4+

Od njih pravite tiket, u ovom prvom kolu dakle imate na raspolaganju utakmice Lige šampiona, ukupno 18, od utorka do četvrtka pa izvolite. Minimalna uplata je 100 dinara, pa navalite, slava pobednicima!

Detaljne uslove promocije možete da vidite na Admiralbet.rs.

Ne propustite