Novo kolo Master lige je pred nama

Autor: Nemanja Janošev
sreda 27.09.2023.
17:10
Izvor: Sportske.net

Evo šta očekuje igrače do kraja nedelje!

Povezane vesti

 

Dok se u Engleskoj igraju mečevi Liga kupa, Španci i Italijani ne prave pauzu u domaćim šampionatima. Bogat fudbalski program počinje večeras od 18.30 časova kada se igraju tri meča u Seriji A, a najinteresantnije će biti u Rimu, gde se od 20.45 časova sastaju Lacio i Torino.

 Sa druge strane, prvi mečevi La Lige su zakazani za 19 časova, kada će Viljareal ugostiti Đironu, ekipu koja je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela sezone, dok se od 21.30 časova sastaju Valensija i Real Sosijedad. U sredu se održavaju još šest mečeva koji ulaze u okvir Master liga, koja sa sobom donosi izazovnu borbu za4.000.000 dinara do kraja sezone!

 Naime, najbolji poznavaoci najjačeg evropskog fudbala će imati priliku da inkasiraju 100.000 dinara nedeljno, a sve što treba je da pokažu svoje ekspertsko znanje Lige šampiona, Lige Evrope, Lige konferencija, kao i ligapetice u koje spadaju Premijerliga, Serija A, La Liga, Bundesliga i Liga 1.

Učesnici Master lige će se rangirati po broju osvojenih bodova, koji predstavljaju proizvod pogođenih kvota, podeljen sa proizvodom promašenih kvota na mečevima navedenih liga, pomnožen sa 100, odnosno:

 Proizvod pogođenih kvota / proizvod promašenih kvota *100

Rang lista se ažurira svakog dana i može se pratiti putem ovog linka, a konačan spisak se pravi svakog utorka, kada će biti poznato kojih 10 takmičara će te nedelje podeliti neverovatnih 100.000 dinara i druge vredne nagrade. Kako bi obezbedili učešće u Master ligi, nije potrebno proći nikakve kvalifikacije, sve što je potrebno je da takmičari imaju otvoren korisnički nalog n asajtu AdmiralBet.rs.

 Za registraciju je potrebno izdvojiti samo par minuta i može se kompletirati u svega nekoliko korakana ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije.Nakon toga, svim novoregistrovanim igračima sleduje jesenji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah, a igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

 Pogledajte kompletnu sportsku ponudu na AdmiralBet.rs, skupljajte bodove i naplatite svoje poznavanje najkvalitetnijeg evropskog fudbala!

Ne propustite