Novo u AdmiralBetu– Synot slot „Xmas Secret“

Autor: Boris Jovanović
petak 09.12.2022.
19:31
Izvor: Sportske.net

Decembar je mesec euforije, isprobajte novi Synot slot u AdmiralBetu i čeka vas siguran povrat od 50 besplatnih spinova

Povezane vesti

Približavamo se kraju 2022. godine i stiže nam možda i najlepše doba - vreme praznika! Dok polako rezimirate godinu za vama, pokrenite pravu novogodišnju čaroliju uz novi Synot slot u AdmiralBet-u, Xmas Secret.

Budite među prvima koji će isprobati novu igru nedelje sa novogodišnjom i božićnom tematikom i dobro se zagrejati za predstojeće praznike. Uz sve to, ovu nedelju možete da iskoristite za igru na sigurno, jer uz novu Synot slot igru nedelje vraća vam se čak 50 besplatnih spinova.

Ako još uvek niste osetili pravo praznično raspoloženje, ne dozvolite da vas svakodnevica okupira, već zavrtite Xmas Secret slot i uplovite u uzbudljivu onlajn zabavu koja će pokrenuti onaj poseban osećaj uoči Nove godine.

Sada je pravo vreme da odete na AdmiralBet sajt ili da preuzmete njihovu novu aplikaciju OVDE, jer samo tamo možete da isprobate i igrate na sigurno novi Synot slot, koji garantuje čak 50 besplatnih spinova.

Nakon toga, ne propustite priliku da isprobate i neke od najpopularnijih Habanero slotova koji donose odlične bonuse: FLY!, Mount Mazuma, Candy Tower, Prost!, Hot Hot Fruit, 12 Zodiacs i mnogi drugi.

Takođe, svi novi igrači, uz instaliranu AdmiralBet aplikaciju, dobijaju i 2000 dinara bonusa dobrodošlice bez depozita, potrebna je samo registracija, verifikacija naloga i potvrda broja telefona ovde.

Zavrtite AdmiralBet igru nedelje i praznična euforija može da počne!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak