Novogodišnji miks turnir u AdmiralBetu

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 22.12.2022.
21:35
Izvor: Sportske.net

Deda Mraz je stigao ranije u AdmiralBet i doneo poklone za sve ljubitelje slotova u vrednosti od 2.002.023 dinara bonusa

Povezane vesti

Niko ne voli kada se gosti ne najave unapred, štaviše, uglavnom se „naježimo“ od same pomisli na takve iznenadne situacije. Međutim, ovog „nenajavljenog gosta“ ćete zasigurno voleti, čvrsto smo uvereni u to.

Reč je o Deda Mrazu koji je ove godine malo poranio i „iznenada“ došao u AdmiralBet kako bi bio siguran da će sve vas, koji ste vredno radili tokom cele godine, nagraditi sjajnim poklonima!

Za sam kraj 2022. godine AdmiralBet je za sve igrače i ljubitelje slot igara, spremio sjajan „Novogodišnji Miks Turnir“ sa ukupnim nagradnim fondom od 2.002.023 dinara bonusa.

Uključite se i uverite se da je dovoljno da zavrtite samo jedan praznični slot na turniru da zaboravite sve loše momente, ako ih je i bilo u prethodnih 12 meseci i fokusirate se samo na lepe stvari koje vas čekaju u 2023. godini. 

Ući ćete u pravi novogodišnji svet zabave i uživaćete u nekim od ukupno 70 novogodišnjih igara, od čak 12 vrhunskih slot provajdera. 

Uz sve to, bićete u prilici da uđete u prazničnu trku zajedno sa ostalim vrhunskim igračima i ljubiteljima slotova i budete među najboljima koji će osvojiti neodoljive nagrade u ukupnoj vrednosti od 2.002.023 dinara bonusa.

Za sve vas koji volite dobro da se zagrejate za predstojeće praznike, AdmiralBet je pripremio i Pragmatic Play Prize Drop Matinée, koju možete isprobati na njihovom sajtu ili novoj aplikaciji.

Za sve nove igrače tu je i bonus dobrodošlice, u iznosu od 2000 dinara bez depozita, koji možete iskoristiti za duplo veću zabavu na slotovima kao i za sportsko klađenje.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak