Novosađani, dobro došli u novi AdmiralBet lokal!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 08.04.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Fenomenalan provod i sjajne nagrade povodom otvaranja novog AdmiralBet lokala u Novom Sadu!

Povezane vesti

Kakav je samo petak za nama! Prethodnog petka svečano je otvoren novi AdmiralBet lokal u Novom Sadu, na adresi Rumenačka 120.

Sa velikim zadovoljsvom smo ovog 5. aprila ugostili naše stare i nove igrače, koji su imali priliku da na novoj lokaciji uživaju u sjajnoj atmosferi, muzici koju je puštao naš DJ, besplatnom keteringu i piću, kao i brojnim drugim iznenađenjima i benefitima.

Žurka je počela u 19h i trajala je sve do ponoći, a sve posetioce su dočekale šarmantne i nasmejane hostese, koje su ih obradovale brojnim AdmiralBet promo materijalima, freebetom i promo vaučerima. Registrovani igrači su do kraja dana mogli da računaju na 50% freebet bonusa na depozit, dok je žurku obeležila Kiša džekpotova, vredna fenomenalnih 100.000 dinara, koja je pljuštala do samog kraja večeri.

Iako je ova žurka gotova, jedna druga žurka je u toku i trajaće sve do 20. maja! Reč je o promociji Kladijator, koja sa sobom donosi borbu za kvad, VIP ulaznice za duel između Srbije i Engleske na Euru, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro i brojne druge nagrade!

Zahvaljujemo se svim posetiocima našeg novog lokala koji su svojim prisustvom uveličali ovu proslvu, nadamo se da ste uživali koliko i mi i radujemo se našem budućem druženju!

 

Ne propustite