Otkrijte skrivena blaga drevnog Egipta!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 20.03.2023.
14:39
Izvor: Sportske.net

Da li znate šta se krije u grobnicama egipatskih faraona?

Povezane vesti

Pre svega dva meseca egipatske vlasti su saopštile da je u Luksoru otkrivena nova egipatska grobnica stara 3.500 godina, za koju arheolozi veruju da sadrži ostatke supruge kralja iz 18. dinastije. Egipatski i britanski istraživači otkrili su grobnicu na zapadnoj obali reke Nil, gde se nalaze čuvene Dolina kraljica i Dolina kraljeva, a do sada otkriveni elementi u grobnici ukazuju da ona potiče iz 18. dinastije, iz koje su bili i faraoni Ehnaton i Tutankamon.

Ove nedelje se arheološka istraživanja u Dolini kraljica i kraljeva nastavljaju, ali ovog puta skoro svako može da učestvuje u tom poduhvatu i postane deo istraživačke misije. Naime, svako ko ima otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs će igranjem slot igre Coins of Luck od Synot-a učestvovati u ovoj ekspediciji, a 50 najboljih istraživača će na kraju nedelje biti nagrađeno sa 50 besplatnih spinova u pomenutoj igri.

AdmiralBet korisnički nalog možete registrovati u svega par klikova putem ovog linka ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Po izvršenoj registraciji sve nove igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok im prva uplata depozita donosi sjajnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pored novog izdanja Igre nedelje, pred Vama su još 3 dana St. Patrick’s turnira, kao i 20% Amusnet Cashbacka na slot igri Hot Deco. Takođe, svakog petka od 17 časova do nedelje do ponoći Vas očekuju nasumične Prize Drop nagrade na velikom broju Pragmatic Play slotova, kao i Amusnet rulet igre uživo, za sve ljubitelje igara za stolom.

Ne čekajte, već se upustite u avanturu, otkrijte skrivena blaga egipatskih piramida i pronađite 50 besplatnih spinova koji se nalaze u dubinama faraonskih grobnica!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak