Otvoren je novi AdmiralBet lokal u Požarevcu

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 23.09.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Veče puno igre, nagrada i sjajne zabave!

Povezane vesti

Ovog petka, 20. septembra, Požarevac je i zvanično dobio novo mesto za zabavu! Žurkom je obeleženo svečano otvaranje novog AdmiralBet lokala na adresi 15. Oktobra 2, a svi prisutni su od 20 časova do ponoći mogli da uživaju u sjajanoj atmosferi, koja je upotpunjena muzikom od strane DJ-a, kao i besplatnim keteringom i brojnim promocijama.

Vrata novog lokala su otvorile šarmantne hostese, koje su posetioce dočekavale sa poklonima u rukama, podelivši svim igračima brojne AdmiralBet promotivne materijale.

Gosti su takođe imali priliku i da pokisnu u kiši džekpotova, koja je rominjala cele večeri i donela osveženje u vrednosti od 100.000 dinara. 

Pored toga, svi posetioci su imali priliku da učestvuju u brojnim igrama i iznenađenjima koje im je priredio AdmiralBetov promo tim. Igrači su imali priliku i da se oprobaju na svojim omiljenim slot aparatima i virtualima, kao i da naplate svoje poznavanje sporta, a žurka je uveličana sjajnim vatrometom.

Zabava je tek počela, zato ne čekajte, već svratite do novog AdmiralBet lokala i prepustite se najboljem sportu i slotu u sjajnoj atmosferi i društvu prijatelja!

Ne propustite