Otvoren novi AdmiralBet klub u Požarevcu

Autor: Boris Jovanović
subota 03.09.2022.
18:49
Izvor: Sportske.net

Sjajna zabava na još jednoj atraktivnoj lokaciji!

Povezane vesti

U petak smo ponovo posetili i ujedno ugostili Požarevljane povodom otvar našeg novog lokala u Kosovskoj 123. Uspeli smo da, zajedno sa njima, napravimo još jednu dobru žurku u ovom gradu.

Svi gosti i igrači koji su prisustvovali sinoć, uživali su u besplatnom piću i keteringu ali i u društvu šarmantnih hostesa koje su i ovog puta mnoge obradovale interesantnim poklonima.

Tim AdmiralBet-a je i ovom prilikom pripremio nagrade koje su prštale na sve strane. Pored majica i drugog promo materijala, u novom lokalu u Požarevcu organizovano je i izvlačenje nagrada u 22h gde su učestvovali svi dobitni i nedobitni tiketi.

Vrteo se dobro poznati točak sreće koji je prisutnima “podelio” veće količine freebeta za klađenje. Pljuštala je i kiša džek-potova sa nagradnim fondom od 70.000 dinara.

I naravno, žurka ne bi bila 100% uspešna bez DJ-a koji je puštao muziku sve vreme i tako dodatno zagrejao atmosferu u kojoj su svi prisutni vidno uživali sve do ponoći. 

Sudeći po utiscima gostiju, nema sumnje da je Požarevac dobio još jedno novo omiljeno mesto za okupljanje i vrhunsku zabavu. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak