Padavine koje će trajati do 1. maja

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 22.04.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Saznajte šta će padati sa neba u narednih 10 dana!

Povezane vesti

Gde ćeš za 1. maj? Ovo je pitanje koje je izuetno popularno ovih dana i uvek se nameće krajem aprila, uoči Međunarodnog praznika rada. Kao što je opšte poznato, u Srbiji se ovaj praznik obeležava ranojutarnjim odlaskom u prirodu i roštiljanjem sa prijateljima, ali se često desi da padavine pokvare planove napravljene za 1. maj.

Srećom po sve ljubitelje prirode i roštilja, ove godine su najavljeni predivni vremenski uslovi, a kao sjajnu uvertiru za promajski uranak kladionica AdmiralBet je spremila nove Cash Drop keš nagrade, koje će se nasumično dodeljivati na izdvojenim Pragmatic Play slot igrama. Naime, svakog dana od 22. aprila do 1. maja sa neba će pasti čak 500.000 dinara, a samo jedan spin je dovoljan da osvojite neku od 530 keš nagrada.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Takođe, u subotu je startovala treća od šest faza promocije Kladijator, koja donosi novo sedmodnevno takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

Imate 500.000 razloga da narednih 10 dana uživate u Pragmatic slotovima – požurite, zaigrajte izdvojene igre i budite jedan od 530 srećnih dobitnika!

 

Ne propustite