Partizanov AdmiralBet spceijal - Razne "crno-bele" kombinacije!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 17.04.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Ko će večeras zablistati.

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras od 18.30 sati u "Beogradskoj areni" dočekuju Igokeu u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

Crno-beli brane trofej osvojen prošle sezone, a u ovoj su "regularni" deo šampionata završili na drugom mestu. te za prvog rivala imaju sedmoplasirani tim, a to je Igokrea.

Ekipa iz Laktaša napravila je veliko iznenađenje u prvom delu sezone i senzacionalno savladala tim Željka Obradovića u Beogradu, da bi crno-beli uzvratili ubedljivim slavljem u Repbulici Srpskoj, bilo je 98:52 za crno-beli.

Partizan je ispao iz Evrolige i sada sve karte baca na AdmiralBet ABA ligu, a AdmiralBet je spremio sjajan specijal na igrače crno-belih za ovaj meč.

Prvi predlog je dabl-dabl učinak mladog centra Balše Koprivice koji sve više dobija poverenje Željka Obradovića, akvota je 15.

Drugi se tiče tandema u centarskoj liniji koji čine Bruno Kaboklo i Frenk Kaminski, ako njih dvojica zajedno ubace preko 30 poena ekipi Vladimira Jovanovića pogodićete kvotu 10.

Za kraj još jednom gađamo kvotu 15, ovoga puta kladimo se na Aleksu Avramovića, Džejmsa Nanelija i Zeka Ledeja, odnosno da njih trojica zajedno ubace preko 50 poena.

Ne propustite