Pažnja! AdmiralBet karavan stiže u Novi Sad!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 12.05.2022.
07:36
Izvor: Sportske.net

Zabava koja će se pamtiti, četiri dana AdmiralBeta u Novom Sadu!

Povezane vesti

Nova stanica AdmiralBet karavana, najveća do sada. Selimo se na sever, stižemo u Novi Sad. 

AdmiralBet tim, predvođen naših šarmantnim hostesama će se od četvrtka 12.02. do nedelje 15.05. družiti sa Novosađanima na velikom broju lokacija. Spremili smo kao i obično pregršt događanja, dobre zabave, odnosno provoda koji se ne zaboravlja.

Program počinje u četvrtak, u lokalu na Novosadskom putu broj 60. Pozivamo vas na žurku koja će trajati od 19 časova do ponoći, kao i obično, uz DJ podršku, besplatno piće, točak sreće, priliku da osvojite veliki broj nagrada. 

Uz propagandni materijal, biće deljeni i duksevi AdmiralBet u igri učestvuju svi dobitni i nedobitni tiketi. 

Nema odmora, u petak se AdmiralBet priča nastavlja u lokalu na Futoškom putu broj 40a, ponovo hostese, freebetovi, brojne nagrade, duksevi, provod na žurci od 19 časova do ponoći, besplatno piće, sve će biti začinjeno i vatrometom kao i prve večeri. 

U subotu nas čekajte u Augusta Cesareca broj 17, isto vreme, 19 časova, biće i iznenađenja, da sve ne otkrivamo. Ludi provod i pokloni su zagarantovani, ali najvažnije je da se družimo i da postanete članovi brojne AdmiralBet porodice.

Sve tri večeri, čeka vas popularna kiša džek-potova, po 100 000 dinara u svakom lokalu. Igrate na najboljim aparatima u Srbiji, šansa za dobitak je velika, kako bi veče bilo još atraktivnije.

U četvrtak, petak i subotu, naš tim će obilaziti i ostale objekte AdmiralBeta, u četvrtak u Vardarskoj 1b, petak je rezervisan za Klisu, ulica Savska 4, a u subotu ćemo biti u centru grada oko našeg lokala u Augustina Cesareca.

Družimo se i u nedelju na ulicama Novog Sada i to je prilika da se upoznamo, da dobijete poklon i provedete kvalitetno vreme sa AdmiralBet timom.

Ne možemo da dočekamo četvrtak, AdmiralBet karavan vas čeka u Novom Sadu, žurke o kojima će se pričati, provod koji ostaje u sećanju! 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak