Peti dan EURO - Samo dve utakmice!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 18.06.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Pogledajte šta nasočekuje u nastavku Evropskog prvenstva!

Povezane vesti


 

Danas će u sklopu Evropskog prvenstva biti odigrane samo dve utakmice, obe u okviru grupe F. Za razliku od prethodna tri dana, prvi meč na današnjem programu je od 18 časova, dok se drugi meč igra u najpopularnijem terminu od 21 čas.

 

Prvi će na teren istrčati Turska i Gruzija, koji svoj meč igraju u Dortmundu. Turci su veliki favoriti u ovom duelu, ali smo videli u jučerašnjim mečevima da su iznenađenja i te kako moguća.

 

Nakon toga se na Red Bul Areni igra meč dana u kojem će snage odmeriti Portugal i Češka. Portugalci bi mogli da pobedom otvore svoju evropsku kampanju, s obzirom na to da ih niko ne svrstava u red najvećih favorita, ali će imati izuzetno težak meč na početku, protiv raspoložene Češke.

 

Juče je bilo mnogo iznenađenja, a kad je reč o iznenađenjima, kompanija AdmiralBet je spremila veliki broj iznenađenja svakog dana prvenstva. Naime,do kraja trajanja prvenstva možete računati na 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita svakog dana, odnosno 50% freebeta onim danima kada igra Srbija. Nadamo se da će tih dana na ovom prvenstvu biti što više, a tu je i nedeljni LuckyJackpot na virtualima vredan do 2.000.000 dinara.

 

Pored toga, ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju sva točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene.

 

Za kraj, do 14. jula je u toku i Prvenstvo slotova koje se sastoji od 6 nedeljnih slot turnira u kojima će se voditi borba za neverovatnih 6.000.000 dinara. Na kraju svakog ciklusa će 100 najboljih podeliti 1.000.000 dinara, a oni najbolji će dobiti i navijački dres Srbije, kako bi što srčanije bodrili naše Orlove na predstojećem Euru.

 

Sve od navedenihpromocijasudostupnesvimigračimasaotvorenimkorisničkimnalogomnasajtuAdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebnoizdvojitisveganekolikominutaimože se kompletiratinaovomlinkuiliputemAdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Svenovoregistrovaneigračeočekuje3000 dinaraBonusadobrodošlice, bez depozita, alini to nijesve! Prve 3 uplatedepozitanakonregistracijesvimnovoregistrovanimigračimadonoseneverovatnih500% bonusado 300.000 dinara!

 

Za svakoga po nešto, zar ne? Izaberite svoju avanturu i uživajte u najboljem fudbalu ovog leta u velikom stilu, samo u AdmiralBetu!

 

Ne propustite