POBEDA JE IMPERATIV

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 27.09.2023.
11:45
Izvor: Sportske.net

Traži se novi imperator, kome će pripasti 1.200.000 dinara?

Povezane vesti

Imperator u svom originalnom značenju predstavlja visoku vojnu titulu u Rimskoj republici. U nekim rimskim izvorima ovaj termin se koristi da označi upravitelje provincija, koji su istovremeno imali i komandu nad vojskom provincije, tj. oni koji su upravljali imperijumom van grada Rima, odnosno pomerijumom. Imperator je mogao da bude biran na dva načina: regularnim izborima u kojem su učestvovali narod i senatori ili spontanom aklamacijom vojske, što se obično dešavalo u hitnim slučajima i na bojnom polju.

Od ove nedelje, stvari se malo menjaju, jer će imperator biti izabran na nešto drugačiji način. Naime, od ponedeljka 21. avgusta novi imperator će se birati u nekom od mnogobrojnih AdmiralBet lokala u kojima svi ljubitelji slota mogu da uživaju u svojim omiljenim igrama na Impera aparatima. Igrači kojima pripadne Impera džekpot vredan do 1.200.000 dinara će ujedno poneti i titulu AdmiralBet imperatora. Samo 50 dinara je dovoljno uložiti na slot igrama dostupnim na Impera aparatima, što je ništa u poređenju sa time šta su ljudi sve radili u starom Rimu, kako bi osnovali svoju imperiju.

Navedena promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Svratite do omiljenog AdmiralBet lokala, zauzmite svoje mesto za Impera slot aparatom i pokrenite svoju imperiju putem samo jednog spina!

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.