Počelo drugo poluvreme AdmiralBet slot turnira!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 05.12.2022.
13:00
Izvor: Sportske.net

Čak i kada je sve u znaku fudbala, slot zabava u AdmiralBet-u ne staje, priključite se slot turniru „Put do pehara“ i uz titulu najboljeg slot igrača osvojite i fenomenalne nagrade

Povezane vesti

To što su ovih dana gotovo svi opčinjeni najvažnijom sporednom stvari na svetu to ne bi trebalo da znači da sve drugo treba da stane. Čak i oni najvatreniji navijači vole da iskoriste, barem, pauze između mečeva Svetskog prvenstva u Kataru na nešto konstruktivno i zabavno.

Tako je i AdmiralBet obuzela prava mundijalska euforija i sve aktuelne promocije su u znaku šampionata planete, ali to ne znači da je slot zabava „otišla na pauzu“.

Za sve ljubitelje fudbala i slot igara, AdmiralBet je pripremio sjajan slot turnir „Put do pehara“, sa ukupnim nagradnim fondom od čak 2.000.000 dinara freebet bonusa.

U toku je drugo poluvreme ovog slot turnira pa, ukoliko niste imali prilike do sada, iskoristite već prvi sledeći „prazan hod na Mundijalu“ i uključite se u zabavnu trku za neodoljive nagrade! „Put do pehara“ popločan je sa čak 70 vrhunskih slot igara od 10 najpopularnijih provajdera, među kojima su: Greentube, Fazi, Pragmatic Play, Synot i drugi.

Pored toga, fenomenalni „World Cup“ paket promocija u AdmiralBet-u donosi i „Half Time Prize Drop – Ne gledaj reklame“ promociju, koja na poluvremenu utakmica u Kataru najsrećnijim igračima donosi pljusak fenomenalnih nagrada.

Takođe, svi ljubitelji ruleta mogu se uključiti u „Rulet turnir uživo“, koji traje još svega nekoliko dana i na kom vas čekaju rulet igre uživo za najboljim Evolution stolovima, a vaši srećni brojevi vam mogu doneti i do 1.000.000 dinara freebet bonusa.

Tu je i nova aplikacija, pa ukoliko ste među onima koji po prvi put žele da se zabave i isprobaju svoju sreću, predlažemo vam da preuzmete novu AdmiralBet aplikaciju uz koju svi novi igrači dobijaju 2000 dinara bonusa dobrodošlice, bez depozita, za duplo više zabave na slotovima i za sportsko klađenje.

Ovo su samo neke od trenutno aktuelnih promocija. Više informacija možete pronaći na AdmiralBet aplikaciji ili sajtu, ne sumnjamo da ćete u svakom trenutku imati sa čim da se „zagrejete“ i zabavite pred svaki naredni mundijalski meč. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak