Počeo AdmiralBet turnir – Najboljima milion dinara!

Autor: Boris Jovanović
sreda 12.10.2022.
12:14
Izvor: Sportske.net

Priključite se dvonedeljnom Mi(X)lionskom Slot Turniru i uz omiljene slotove osvojite neku od vrednih nagrada

Povezane vesti

Prava jesenja egzotika, na AdmiralBet Oktobarski Slot Festival, stigla je milionska prilika! Tokom naredne dve nedelje, priključite se Mi(X)lionskom Turniru i uz pomoć najpopularnijih slotova osvojite čak do 1.000.000 dinara!

Turnir je podeljen u dve faze, od kojih svaka pojedinačno vredi 500.000 dinara i traje ukupno 7 dana.

Svi registrovani igrači na AdmiralBet sajtu moći će međusobno da se takmiče i osvoje fenomenalne nagrade, dok oni koji to još uvek nisu mogu da se registruju i verifikuju svoj nalog u svega nekoliko klikova ovde.

Pravila su jednostavna, možete ih pogledati ovde, a na vama je samo da se uključite na vreme - u periodu od 10. do 23. oktobra,  i da, uz vaše omiljene slot provajdere, sakupite što više poena na ovom Mi(X)lionskom Turniru. 

Uz to, sve nove igrače za sjajan start i ludu zabavu u AdmiralBet-u, očekuje i bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara, bez depozita.

Da podsetimo, tokom meseca najluđe zabave, na Oktobarskom Slot Festivalu, možete da učestvujete i u drugim promocijama kao što su Pragmatic Play Prize Drop, gde nagrade „padaju“ svakog dana ili Igra nedelje koja svim igračima obezbeđuje 20% Cashback-a. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak