Počeo je novi turnir u AdmiralBetu

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 27.05.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Priključite se 1. fazi Elbet turnira i osvojite iPhone 15, PlayStation 5, Apple sat ili sjajne novčane nagrade!

Povezane vesti

AdmiralBet je spremio odlične vesti za sve ljubitelje virtuala! Naime, od 27. maja 2024. do 9. juna se održava Elbet turnir u kojem će se kroz dva ciklusa voditi borba za sjajne robne i novčane nagrade.

Turnir se sastoji iz dve faze, prva se završava 2. juna, nakon čega startuje druga faza, i ona traje do 9. juna. Po tri najbolje plasirana igrača iz obe faze će osvojiti iPhone 15, PlayStation 5 i Apple sat, dok je ukupno 162.000 dinara bonusa za Elbet virtuale rezervisano za igrače koji su takmičenje završili od 4. do 20. mesta.

Na turniru učestvuju igre Lucky Greek, Lucky Balls i trke pasa, a svaka faza ima zaseban mehanizam obračunavanja poena. U prvoj fazi turnira poeni će se dodavati za svaki odigrani tiket (1 tiket = 1 poen), dok će se u drugoj fazi za svakih 100 dinara uloženih na navedenim igrama dodeljivati 100 poena.

Pored ovog turnira, tokom trajanja prve faze Elbet turnira ljubitelje slotova očekuje 20% kešbeka na Amusnet igrama, a tu je i Evolution Live turnir za sve koji preferiraju igre uživo. Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima koji imaju registrovan onlajn korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve, jer prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Ne propustite ovu sjajnu priliku – zaronite u svet virtuelnih igara, odigrajte svoje omiljene brojeve ili se kladite na trke pasa i osvojite neku od sjajnih nagrada!

Ne propustite