Počinje finale NBA lige – Vreme je za bostonsku čajanku

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 06.06.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

Tejtum dočekuje Dončića u 1. meču finalne serije!

Povezane vesti

Stigli smo do samog kraja još jedne NBA sezone! Sve je spremno za finale, koje je na programu večeras od 2.30 časova posle ponoći, kada će Boston ugostiti Dalas u prvom susretu finalne serije.

 Seltiksi su u finalu Istočne konferencije sa 4:0 savladali Indijanu, dok su Dončić, Irving i družina nakon pet mečeva eliminisali Oklahomu. Boston je poslednji put igrao finale 2022. godine, međutim Tejtum i kompanija su tada naleteli na Golden Stejt, koji je predvođen Karijem osvojio svoj 7. NBA trofej.

Sa druge strane, Dalas se u finalu nije našao još od 2011. godine, kada je ekipa iz Teksasa na krilima Dirka Novickog nadigrala favorizovani Majami i osvojila svoju jedinu NBA titulu. Jasno je da nas očekuje još jedna uzbudljiva borba u finalu, što je glavni razlog zašto je kladionica AdmiralBet organizovala Festival košarke koji svim ljubiteljima košarke i sportskog klađenja donosi 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa. Tiket mora da sadrži opklade na učinke za 5 ili više igrača, a ponuda se odnosi na celokupnu ponudu za poene/skokove/asistencije svih igrača, bez obzira na takmičenje u kojem igraju. Pored ovih 10% freebeta, sve ljubitelje košarke očekuju i sjajni specijali, kao što su da će Dončić upisati 35+ poena uz po 10+ asistencija i skokova ili da će Tejtum postići 30+ poena, 10+ skokova i 7+ asistencija.

 

Navedena ponuda i mnoge druge promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

 

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj košarci i najširoj košarkaškoj ponudi na tržištu!

Ne propustite