Počinje US Open - Da li ste znali da su ove godine samo dva seta dovoljna za pobedu?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 26.08.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Najveći svih vremena kreće u pohod na novu titulu!

Epa/John G. Mabanglo
Epa/John G. Mabanglo

Povezane vesti

Na prvi pogled bi se moglo reći da je Novak Đoković dobro prošao sa žrebom za US Open. Siner, Alkaraz i Medvedev se nalaze u drugom delu kostura, pa neće biti sa druge strane mreže do velikog finala, ali samo laik bi mogao da zaključi da najbolji teniser svih vremena nema rizičnih zadataka do borbe za trofej.

Novak će i dalje morati da stigne do finala preko Šeltona, Tijafoa, Dimitrova, Davidoviča Fokine, Rubljova, Zvereva, Musetija, Frica, Beretinija, Runea i brojnih drugih asova, što je samo potvrda da na Grend Slemu nema lakih protivnika. Svoj prvi meč na Otvorenom prvenstvu SAD-a Novak igra protiv kvalifikanta Albota, 138. reketa sveta, u noći između ponedeljka i utorka sa početkom od 2.15 časova.

Biće ovo prvi susret Đokovića sa moldavskim teniserom, ali to nije jedina stvar koja će se po prvi put desiti na jednom Grend Slem turniru. Naime, samo na US openu svaki put kada jedan igrač povede sa 2:0 u setovima kladionica AdmiralBet će taj meč računati kao pobedu tog igrača! Dakle, ukoliko igrač tokom turnira u muškoj singl kategoriji osvoji prva dva odigrana seta, dobitak se isplaćuje kao da je meč okončan u korist tenisera koji je ostvario tu prednost. Ko sad sme da kaže da je 2:0 najopasniji rezultat?

Treba imati u vidu da je Novak Đoković uspeo čak 8 puta da preokrene meč sa 0:2 na 3:2. Na otvorenom prvenstvu SAD-a je to uspeo dva puta – prvi put u polufinalu 2011. godine protiv velikog Rodžera Federera, a drugi put, ujedno i poslednji put u svojoj krijeri, prošle godine protiv Lasla Đerea u 3. kolu. Pored ove promocije, AdmiralBet ima i specijal da će Kecmanović i Đere pobeđuju, kao i da će Novak slaviti 3:0 u setovima sa kvotom 16.

Ovaj specijal, promocija, kao i mnoge druge pogodnosti su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Pogledajte ponudu, sastavite tiket i ispratite Novaka na početku novog pohoda na 25. Grend Slem titulu!

Ne propustite