Pojačane kvote su stigle u AdmiralBet!

Autor: Nemanja Janošev
petak 31.05.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Pogledajte najnoviji specijalitet iz AdmiralBet kuhinje!

Povezane vesti

Kako se sezona u svim najjačim ligama bliži kraju, vreme je da i mi podignemo igru na viši nivo! Sve vas ljubitelje sportskog klađenja od sada u okviru AdmiralBet ponude očekujupojačane kvote. 

Pored darežljivije nove bonus šeme kojom možete osetno da uvećate vaš potencijalni dobitak sa svega 4-5 parova na tiketu, uz maksimalnu visinu bonusa na broj parova do 701%, AdmiralBet je spremio još jednu prečicu do uvećanih dobitaka – Pojačane kvote

Pojačane kvote su vidno označene na online ponudi, kao i na tiketima, dok se u listama neće videte, ali su dostupne na kladomatima. Ove kvote su deo ponude mečeva najjačih sportkih takmičenja i jasno su označene na sajtu AdmiralBeta, tako što su podvučene žutom bojom. Na isti način su naznačene i na online tiketu, dok su na štampanim tiketima samo podvučene.  

Sve pojačane kvote se mogu naći na sajtu AdmiralBet.rs, a kako biste mogli da se kladite na iste neophodno je da imate otvoren online korisnički nalog, ili da tikete uplaćujete putem kladomata. 

Za registraciju na sajtu AdmiralBeta je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta, a može se obaviti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, kao i neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara na prve tri uplate depozita!  

Pojačane kvote, kao i nova bonus šema su zaista najbrži put do uvećanih dobitaka, zato istražite kompletnu AdmiralBet ponudu, iskoristite ovu jedinstvenu opciju i naplatite svoje poznavanje najbitnijih događaja u svetu sporta!

Ne propustite