Poklon od AdmiralBeta, u aprilu vas svakog vikenda čeka ponuda veka!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 30.03.2023.
18:25
Izvor: Sportske.net

Svakog vikenda, od petka do nedelje, Vas očekuje Kiša džekpotova!

Povezane vesti

Martovsko ludilo je za nama, sada je vreme da se spremimo za olujno vreme koje nam april donosi, jer su najavljene Kiše džekpotova svakog vikenda, od petka do nedelje, u svim AdmiralBet lokalima!

Prva Kiša džekpotova je zakazana za petak 31. marta, sa početkom od 17 časova, a trajaće do 18.30 časova. Sledeća kiša počinje svega pola sata kasnije i završava se u 20.30 časova, dok je poslednja kiša prvog dana promocije na programu od 21 do 22.30 časova. Isti raspored padavina je planiran i tokom vikenda, kao i ostalih dana kada će padati Kiše džekpotova, a posebno intenzivne padavine nas očekuju za Uskršnji vikend, kada će pasti čak 54 džekpota.

Kako biste imali priliku da pokisnete u Kiši džekpotova potrebno je da u vremenu kada su predviđeni pljuskovi svratite do Vašeg omiljenog AdmiralBet lokala i zaigrati neke od najpopularnijih slot igara.

Ukoliko do sada nemate nalog otvoren na AdmiralBet.rsto možete učiniti i svega par klikova na ovom linku, ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije koje možete preuzeti ovde. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok Vam prva uplata depozita donosi 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Dodatne informacije o aprilskoj slot promociji možete pronaći na ovom linku, a kompletnu ponudu aktuelnih promocija u AdmiralBetu možete pogledati ovde.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak