Poslednji dan grupne faze kvalifikacija za OI - Ko ide u polufinale?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 04.07.2024.
13:45
Izvor: Sportske.net

Dvadeset i četiri ekipe i samo četiri karte za Pariz.

Povezane vesti

Juče su odigrani su utakmice drugog kola grupne faze kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre. Domaćin Portoriko je bio ubedljiv protiv Bahreina sa 99:56, dok je Litvanija ostvarila i drugu pobedu, ovog puta protiv Obale Slonovače sa 97:93.

Crnogorci su savladali Kamerun, Bahami su bili bolji od Poljske, a najveće iznenađenje je priredio Novi Zeland koji je uspeo da nadoknadi sedam poena zaostatka u poslednja tri minuta utakmice sa Hrvatskom i sada imaju priliku da se plasiraju u polufinale. Naime, od 16.30 časova Novi Zeland se sastaje sa Slovenijom, koja je prethodno poražena od Hrvatske. Hrvati su praktično pobedom protiv Slovenaca obezbedili plasman u polufinale kvalifikacionog turnira u Pireju, a od ishoda današnjeg meča zavisi da li će biti prvi ili drugi.

Uzbudljivo će biti i od 20.30 časova, kada će mačeve ukrstiti Poljska i Finska. Obe ekipe su poražene od od Bahama, što znači da ovaj meč direktno odlučuje ko ide u drugi krug. Od 14.30 časova Gruzija će probati da dođe do svoje prve pobede u grupi protiv Filipina, koji su prethodno nadigrali Letoniju. Poslednji meč grupne faze se igra od 2.30 časova nakon ponoći, kada igraju Portoriko i Italija u borbi za prvo mesto grupe B.

Dosta uzbudljive košarke smo imali prilike da gledamo prethodnih dana u okviru kvalifikacija za Olimpijske igre, ali na kraju će samo četiri od moguće dvadesetčetiri ekipe otputovati za Pariz. Polufinala su na programu u subotu, dok se finala sva četiri turnira igraju u nedelju. S obzirom na sjajnu košarku u kojoj smo uživali ovih dana, kladionica AdmiralBet je i ovog puta spremila 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa. Tiket mora da sadrži opklade na učinke za 5 ili više igrača, a ponuda se odnosi na celokupnu ponudu za poene/skokove/asistencije svih igrača koji učestvuju u kvalifikacijama za OI.

Ova pogodnost je dostupna svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Šta mislite, ko će se sastati u polufinalu kvalifikacionih turnira i pokušati da se nađe u avionu za Pariz?

Ne propustite