Poslednji korak do Pariza, Srbija večeras dobija rivala na OI

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 07.07.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Osam ekipa se bori za četiri mesta na OI!

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

 

Četiri turnira, dvadeset četiri ekipe i samo četiri pobednika! Ove nedelje su igrani kvalifikacioni mečevi za košarkaški turnir na Olimpijskim igrama u Parizu ove godine.

 

Olimpijske igre na programu su od 26. jula do 11. avgusta, a jedno od najzanimljivijih takmičenja biće u muškoj košarci.Osam učesnika je već poznato, a to su domaćin Francuske, Srbija, Australija, Južni Sudan, Japan, Nemačka, SAD i Kanada.

 

Preostala četiri mestaće popuniti pobednici kvalifikacionih turnira koji se igraju u Pireju (Grčka), Rigi (Letonija), San Huanu (Portoriko) i Valensiji (Španija).Svi mečevi finala turnira su na programu danas, a pobednik turnira koji se održava u San Huanu će na Olimpijskim igrama biti u grupi sa našom reprezentacijom.

 

Kvalifikacija za Olimpijske igre su nam donele dosta uzbuđenja i iznenađenja, a s obzirom na sjajnu košarku u kojoj smo uživali ovih dana, kladionica AdmiralBet je i ovog puta spremila 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa. Tiket mora da sadrži opklade na učinke za 5 ili više igrača, a ponuda se odnosi na celokupnu ponudu za poene/skokove/asistencije svih igrača koji učestvuju u kvalifikacijama za OI.

 

Ova pogodnost je dostupna svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusado 300.000 dinara!

 

Šta mislite, ko će se naći  u avionu za Pariz?

Ne propustite