Povećajte dobitak uz bonus tiket u AdmiralBet-u!

Autor: Boris Jovanović
utorak 15.11.2022.
12:57
Izvor: Sportske.net

Zaradite više uz AdmiralBet bonus tiket sa specijalno uvećanim kvotama, svakog dana čeka vas nova prognoza

Povezane vesti

Ako niste među onima koji vole da odvoje više vremena sastavljajući tiket, ako često izaberete da “pojačate” uplatu na tikete koje sastave vaši prijatelji ili ako tikete sastavljate kao što ispijate kratki espreso, onako s nogu, AdmiralBet ima pravu stvar za vas – bonus tiket.

Svakoga dana, na sajtu i mobilnoj aplikaciji, čeka vas specijalna AdmiralBet ponuda u vidu bonus tiketa sa uvećanom krajnjom kvotom.

Na vama je da ispratite dnevnu prognozu AdmiralBet bukmejkera i ukoliko vam se predloženi tipovi za taj dan dopadaju, preostaje vam samo da uplatite već sastavljen, bonus tiket i tako, bez preterane muke, povećate vaš dobitak.

Dakle, svakoga dana čeka vas novi bonus tiket sa pojačanim kvotama, te vam savetujemo da redovno proveravate AdmiralBet sajt ili aplikaciju, kako biste uvek bili u toku sa njihovom dnevnom ponudom i kako ne biste propustili priliku da dodatno napunite vaše džepove uz znatno veće kvote koje donosi bonus tiket. 

I to nije sve! Za sve nove igrače AdmiralBet je pripremio sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara, bez depozita, koji možete iskoristiti na sastavljanje tiketa, slotove i virtuale. Potrebno je samo da se registrujete i verifikujete svoj nalog ovde.

Takođe, iz AdmiralBet-a najavljuju i do sada neviđenu akciju tokom trajanja SP-a u Kataru, o kojoj će više informacija biti narednih dana.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak