Prava poslastica za večeras, na jedan klik si od "Bezbrižnog tiketa" na AdmiralBetu!

Autor: Boris Jovanović
sreda 24.05.2023.
16:58
Izvor: Sportske.net

Samo bez sekiracije i na golove, timovi opušteni!

Povezane vesti

Za danas smo vam spremili sjajan bonus tiket sa uvećanom kvotom, nazvali smo ga "Bezbrižnim tiketom" jer su na njemu parovi sa današnjih utakmica koje nemaju veliki takmičarski značaj. To znači da nema pritiska, da će timovi igrati otvoreno, a samim tim očekujemo i golove.

Počeli smo malim madridskim derbijem, Rajo obično da gol Realu, jesenas su ih pobedili na Valjekasu sa 3:2, prošle godine u šampionskoj sezoni Los Blankosa bilo je 2:1, "Munje" su zatresle mrežu gradskog "rivala".

Što se tiče meča između Elćea i Sevilje, domaći su odavno ispali, ali igraju pošteno, uzeli su bod Hetafeu na "Koloseumu", dok se Andalužani spremaju za finale LE. Sevilja je odavno pobegla iz opasne zone, probaće da uzme ovde bodove, ali generalno ih prvenstvo ne zanima, sve je usmereno na osvajanje sedme evropske titule u LE. 

Šetnju Španijom završićemo u Kataloniji gde je Espanjolu mnogo potrebnija pobeda nego Atletiku, domaćin će na "Pratu" morati na pobedu, a "Jorgandžije" traže iskupljenje za začuđujući poraz u Elčeu pre desetak dana. Jesenas je bilo 1:1 na "Vandi" i sada očekujemo golove u obe mreže. 

I na kraju, tiket če začiniti duel između Brajtona i Mančester Sitija koji je proslavio titulu, razmišlja o dva finala, onom LŠ i FA kupu protiv gradskog rivala. Brajton će želeti veliki skalp, Gvardiola je posle poraza "Galebova" na "Etihadu" jesenas od 3:1 pohvalio De Zerbija rekavši da je osveženje u PL. Italijan je opravdao očekivanja, domaći će jurišati na pobedu koja garantuje Evropu, najveći uspeh u istoriji kluba, pa bi moglo da bude efikasno od početka.

Na klik ste od dobitka, što bi se reklo, kvota je uvećana, OVDE možete da odigrate naš "Bezbrižni tiket" (kliknite u uglu na "PRIKAŽI TIKET", uplatite, zahvalićete nam kasnije.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak