Prelazi - Francuzi iz "keca", Južna Koreja iz "dvojke"

Autor: Milovan Longinov
utorak 26.03.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Ovo su prelazi za ovo kolo.

Povezane vesti

 

7387 Portugal U21 - Croatia U21 X-X2 (3.95)

 

Biće veoma zanimljivo na stadionu u Faru, Hrvati su dobro kotirani što se tiče ove generacije, možda čak i bolje od Portugalaca u pojedinim analizama i treba očekivati neizvestan duel jer se radi o meču koji odlučuje o tome ko će biti prvi. Čak i usled poraza Hrvatske, Grci će teško do drugog mesta, a imajući u vidu da Hrvati imaju samo 5 mečeva i jedan remi, jasno je da bi nerešen ishod bio odličan rezultat u Portugaliji. Očekujemo neizvesnost, to je sigurno, nekako nam i miriše na taj remi, iako su Portugalci postigli čak 23 gola u dosadašnjih 6 mečeva, bilo je to protiv slabijih selekcija, dok su protiv Grčke izgubili na strani i dobili kod kuće. Hrvati su nešto kvalitetniji od Grka, zbog toga smatramo da će domaćin baš teško do pobede.

 

6999 France - Chile 1-1 (1.85)

 

Povratak Tonija Krosa u reprezentaciju Nemačke je osetila reprezentacija Francuske, a sada izabranici Didijea Dešana imaju drugačiji zadatak, ne bi bilo dobro po samopouzdanje ekipe i atmosfere u fudbalskom svetu ove zemlje da ne pobede nijednu utakmicu u martu. Po imenima su možda i najjača reprezentacija na svetu u ovom momentu i teško da Čileanci mogu da im pariraju na "Velodromu" iako su pokazali dosta u prethodnom meču protiv Albanije. Sada je druga priča, Francuzi su najviši nivo svetskog fudbala i ne smeju dozvoliti sebi opuštanje. 

 

7354 Thailand - South Korea 2-2 (2.12)

 

Da li Tajlanđani mogu da zaustave jednu od najboljih selekcija azijskog kontinenta? Čini se da bi pobedom u ovom meču Korejci završili veliki posao i plasirali se u poslednji krug kvalifikacija za Mundijal. Potpuno je neverovatno kako su ova dva tima u prethodnom meču odigrala samo 1:1, Koreja je imala 78% lopte u svom posedu, imala 25 šuteva, gosti svega dva u okvir i uspeli su da izvuku remi. Sada očekujemo Koreju koja je besnija, koja je gladnija pobede. Nema sumnje, veliki su favoriti čak i kada igraju u gostima protiv Tajlanđana.

 

8570 Spennymoor - Scunthorpe X2-2 (2.15)

 

Skantorp je klub osnovan u 19. veku, imali su sjajne godine, pa čak i početkom ovog milenijuma, sada su u amaterskoj ligi gde svakako ne pripadaju i cilj je da se odmah vrate u viši rang. Sva ta ispadanja desila su se posle neuspešnih preuzimanja kluba od novih vlasnika, na kraju je jedna gospođa, lokalna biznismenka, kupila klub i sada je na stabilnijim nogama. Pogledajte poslednje tri utakmice, ušli su u sjajan ritam završetka sezone, imaju u tim mečevima gol razliku 9:0 i jasno je da su veliki favoriti za povratak u viši rang. Spenimur je tim koji nije među najboljima, ali koji može pomrsiti račune vodećima, posebno kod svoje kuće, oni igraju u fantastičnoj formi jer imaju osam pobeda u poslednjih devet mečeva i praktično su se od borbe za opstanak sada doveli u situaciju da se bore za plej-of. Važnost utakmice kaže da neće biti veliki broj golova, a naš tip je da Skantorp neće izgubiti, suviše su snažni i verovatno je vreme da se Spenimuru stane na crtu.

Ne propustite