Prelazi - Milan iz "dvojke", iz "keca" u Pamploni

Autor: Milovan Longinov
subota 17.02.2024.
13:00
Izvor: Sportske.net

Jaki prelazi u ovom kolu.

Povezane vesti

1012 Nottingham Forest - West Ham X-X2 (3.10)

 

Za Vest Hem 2024. godina bolje da nije ni počela. “Čekićari” se nalaze u užasnoj formi sa sedam mečeva bez pobede, a sve je kulminiralo sramotnim porazom od Arsenala i to na domaćem terenu. Klupa Dejvida Mojesa se u ovom trenutku poprilično mrda, iako stanje na tabeli gde zauzimaju osmu poziciju nije naročito alarmantno. Ništa mnogo bolji nije ni Notingem koji osam utakmica u šampionatu ne zna za trijumf. Uz to, “Šumari” čekaju ishod većanja Premijer lige zbog kojeg bi mogli da im se oduzmu i bodovi usled navodnog kršenja finansijskog fer-pleja. Možda je vreme da Vest Hem izvuče makar bod.

1208 Osasuna - Cadiz 1-1 (2.90)

 

Osasuna je posle sasvim dobre polusezone počela da posustaje, pa je u poslednje četiri utakmice ostvarila samo jednu. Istina, bio je to pravi podvig protiv Real Sosijedada u San Sebastijanu, mada pre toga niko nije očekivao da će Selta prelako stići do bodova u Pamploni. Ovakav rezultatski niz neće uzdrmati status Hagobea Arasatea čija se ekipa nalazi na sredini tabele, daleko od opasne zone. To se ne bi moglo reći za Kadiz koji zaostaje tri boda za prvim timom iznad crte. “Žuta podmornica” još uvek nije slavila u gostima ove sezone u Primeri, neće i ovoga puta.

 

1307 Monza - AC Milan 2-2 (3.00)

 

Okršaj između Monce i Milana slobodno možemo nazvati i “Derbijem Silvija Berluskonija” jer su oba kluba pod patronatom kontroverznog biznismena i političara proživela svoje najbolje dane. To ne znači da će biti popusta za “Rosonere”, međutim Monca još uvek nikada nije savladala evropskog velikana. Gotovo svaki put je to bio glatki poraz, puleni Stefana Piolija značajno su popravili formu i sada su na samo bod zaostatka u odnosu na drugoplasirani Juventus. Trijumf u Monci će dodatno izvršiti pritisak na “Bjankonere”.

Ne propustite