Prelazi - PSŽ bi što pre da završi posao!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 21.05.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

Koji su to prelazi koji će se igrati ovog vikenda?

Povezane vesti

2001 Vozdovac - Cukaricki 2-2 (2.08)

Na "krov" dolazi ekipa sa Banovog brda koja je posle burne sedmice i svega što se dešavalo u Novom Sadu u okviru Kupa Srbije pomalo indisponirana, ali motiv je tu. "Brđanima" je, za razliku od tima iz Zaplanjske, pobeda neophodna, i oni žele da krenu naredne sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona i neće prepustiti ništa slučaju. Kvalitetniji su tim od Voždovca, ali treba to dokazati i na terenu. U komšiluk će doći po sva tri boda, igraju prilično dobro i ne bi trebalo da dozvole da ih dešavanja iz nedelje za nama poremete. Očekujemo pobedu gostiju.

1320 Torino - Fiorentina 1X-1 (2.35)

"Bikovi" su odličan tim, ali neće videti Evropu naredne sezone. Od trenutka kada su to saznali, kao da igraju rasterećenije i bolje, a Fiorentina, koja ima jednak broj bodova kao tim iz Torina, je bila usredsređena na evropsko takmičenje. Posle utakmice u Bazelu neće imati mnogo vremena za pripremu meča sa Torinom, pa je jasno da nikako nisu favoriti, teško da bi to bili i da je redovna situacija, odnosno da nisu tokom nedelje imali utakmicu. Možda nije loša opcija igrati na golove kada je ova utakmica u pitanju jer postoji rasterećenje i kod jednih i kod drugih, ali činjenica je da Vanja Milinković-Savić brani odlično, posebno i kada se nađe nasuprot reprezentativaca Srbije. Zato igramo na prelaz, ne verujemo da Fiorentina može da izdrži do kraja da ne ostane poražena.

1523 Auxerre - PSG 2-2 (2.00)

Domaći imaju imperativ da osvoje makar bod jer im Nant ozbiljno preti na tabeli, pa bi poraz od Pari Sen Žermena mogao skupo da košta belo-plave. Sa druge strane, "sveci" imaju plan da stignu do nove titule, popravili su formu, uspeli nekako da se odvoje od medijskih natpisa kojima je cilj neretko i da se unese nemir u ovu ekipu, što je i bio slučaj posebno od trenutka kada su ispali iz Lige šampiona. Titula jeste bila u jednom trenutku pod upitnikom, mogla bi čak da bude i u slučaju poraza na ovom teškom gostovanju, ali to će se veoma teško desiti jer Parižani žele što pre da završe posao. Ažaksio je "počišćen" sa terena u prethodnom kolu, podigli su formu na najviši nivo i čini se da pobeda protiv Oksera neće doći u pitanje.  

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak