Prelazi - Sjajna kvota na Mesijev Inter!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 16.09.2023.
08:30
Izvor: Sportske.net

Šta mislite?

Povezane vesti

2119 Yverdon - Basel X-X2 (2.75)

Znamo svi da to nije više onaj Bazel koji je harao i Evropom, ali su preko Tobola, koji je osrednja kazahstanska ekipa ove sezone, uspeli da se domognu Lige konferencija. Igraju po sistemu toplo-hladno, ali moraju da se uozbilje u šampionatu. Nakon što im je pao kamen sa srca posle plasmana u Ligu konferencija, jasno je da će igrati rasterećenije, pa treba očekivati da vode i glavnu reč na gostovanju Iverdonu koji je kao domaćin odigrao iznad svojih očekivanja protiv Jang Bojsa, a onda su rasturili Servet. Ipak, ne možemo porediti Servet i Bazel po kvalitetu, a ovoga puta očekujemo dobar rezultat za goste.

1421 RB Leipzig - Augsburg 1-1 (1.71)

"Bikovi" imaju novu šansu za pobedu, solidno su krenuli u šampionat ako izuzmemo poraz od Leverkuzena gde je prštalo na sve strane. Dolazi im tim iz Bavarske, i to pred utakmicu Lige šampiona, ne verujemo da će Marko Roze mnogo kombinovati i praktično je sigurno da će sa najjačim sastavom krenuti na Augsburg. Gosti su u krizi, dobili su samo jednu od poslednjih 14 mečeva u Bundesligi, kraj prošle sezone su odigrali katastrofalno. Drže negativni rekord i po broju uzastopnih mečeva na kojima nisu pobedili na strani, čak 14 uzastopnih mečeva ne znaju za pobedu, a sada ih samo čudo može dovesti do nje imajući u vidu snagu i jednog i drugog tima. Ono čime gosti mogu da se pohvale jeste realizacija na startu, dosta šansi koje su stvorili su pretvorili u gol, postigli su ih čak sedam, ali je odbrana nešto čime treba da se pozabave.

1436 Karlsruher - Kaiserslautern X-1X (2.90)

Tri uzastopne pobede Kajzerslauterna, posle veoma slabog starta, sada su konačno na nivou, i gledajući poslednja tri meča, jedino je HSV takođe skupio devet bodova. Sada će biti na pravom ispitu jer gostuju Karlsrueu, timu koji veoma teško gubi utakmice kod kuće. Zapravo, jedini remi do sada u šampionatu HSV je zabeležio upravo u Badem-Virtembergu. "Cvajta" je liga u kojoj možemo ove sezone gledati dosta golova, ali je ovaj meč nezahvalan za igre na golove jer domaći vrlo lako mogu zatvoriti sve prilaze svom golu, i zaista je nepoznanica kako će igrati Karlsrue. Sa druge strane, sigurnije je odigrati na duplu šansu na domaćina i pokušati možda i na prelaz iz "iksa".

5865 Atlanta United - Inter Miami X2-2 (2.60)

Od jednog od najgorih timova MLS lige do jednog od najboljih timova - to je prošla ekipa Intera iz Majamija, a razlog vam je dobro poznat - Lionel Mesi. Koliko je sam njegov dolazak bitan dokazuju rezultati, ali čak i kada nije bio prisutan, kao onomad protiv Sporting Kanzas sitija, ekipa je uspela da se podigne i da slavi sa 3:2, pa je nastavila poteru za plej-ofom. Dolazak Busketsa i Albe je dodano podigao nivo kvaliteta, ostali igrali bolje nego ranije i konačno im sledi ono pravo, duel protiv tima koji se trenutno nalazi u plej-of zoni, a to je Atlanta. Vraća se Lionel Mesi u tim, jasno je da će biti daleko jači, a domaći su pokazivali slabosti u prethodnom periodu.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak