Prelazi - Soton i Oksford iz "keca"

Autor: Milovan Longinov
utorak 20.02.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su prelazi za ovo kolo.

Povezane vesti

1050 Southampton - Hull 1-1 (2.30)

 

Sautempton je jedan od najvećih favorita za direktan plasman u Premijer ligu. Lester u ovom trenutku jeste daleko, verovatno čak i nedostižan, međutim “Sveci” imaju dobru priliku da se trijumfom nad Halom preskoče Lids i vrate na drugu poziciju. To neće biti naročito lak zadatak jer i “Tigrovi” imaju svoju računicu, žele plasman u plejof koji im je nadohvat ruke. Sautempton je porazom od Bristola nedavno prekinuo veličanstvenu seriju utakmica bez poraza koja je počela još u septembru prošle godine, dok se i Hal nalazi u sjajnoj formi jer u poslednjih pet utakmica ima samo jedan poraz.

9914 Oxford Utd - Northampton 1-1 (2.88)


Situacija u Ligi 1 polako se kristališe. Portsmaut je već viđen u Čempionšipu, njegovim stopama bi direktno mogao Derbi ili Bolton, mada se i timovi ispod njih vrlo lako mogu nađi među dve najbolje ekipe na kraju sezone. Visoke ambicije ima i Oksford junajted koji će dočekati Nortempton, tim sa sredine tabele. “Obućari” su trijumfom nad Bristol Roversima tek pre nekoliko dana prekinuli niz loših rezultata, ali gostovanje u Oksfordu je ipak teži zadatak. U poslednjih pet okršaja ova dva tima, samo je jednom bilo manje od tri gola, ali mi ćemo pokušati s prelazom.

9346 Ludogorets - Servette X-1 (4.90)

Moraće Ludogorec i Servet sve ispočetka posle remija bez pogodaka u Švajcarskoj. Domaćin je tada imao i više od igre, uputio čak 25 udaraca ka golu Bugara, međutim promene rezultata nije bilo. “Luda šuma” je tim sa većim evropskim iskustvom, naročito u poslednjih desetak godina, a izbacivao je i kvalitetnije rivale od “Marunsa”. Bugarski šampionat se nastavio proteklog vikenda, klub iz Ženeve je već dostigao takmičarsku formu, što znači da bi Ludogorec mogao samo bolje u Razgradu. Prvih 45 minuta moglo bi proteći u nešto opreznijoj igri, dok bi u nastavku domaćin imao šansu da slavi.

Ne propustite