Priroda se budi, a sa njom i apetit za dobitak

Autor: Boris Jovanović
petak 24.03.2023.
12:47
Izvor: Sportske.net

Da li znate šta se dešava trećeg dana proleća?

Povezane vesti

Početak proleća prolazi u znaku buđenja prirode, prijatnih temperatura i produžetka dana, ali to nije sve, jer je AdmiralBet spremio novu promociju za sve svoje igrače!

Prolećni turnir počinje 23. marta od 9 časova i traje sve do 29. marta do ponoći, kada će 40 najboljih igrača podeliti fenomenalnih 500.000 dinara. Svi igrači registrovani na AdmiralBet.rs mogu učestvovati u ovoj promociji, a sve ostale informacije vezane za Prolećni turnir se nalaze na ovom linku.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se obaviti ovde ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacija. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa Dobrodošlice., bez depozita, dok sa prvom uplatom depozita dolazi i sjajnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Danas je poslednji dana kada možete učestvovati na St. Patrick’s turniru, koji traje do ponoći, dok se na Amusnet slot igri Hot Deco dodeljuje 20% Cash Backa od ostvarenog gubitka tokom igre još sutra. Naravno, tu je i ovonedeljna Igra nedelje, Synot-ova Coins of Luck, koja će na kraju nedelje nagraditi 50 najupornijih igrača sa po 50 besplatnih spinova.

Kad je reč o Amusnetu, svi ljubitelji igara za stolom od sada mogu uživati u revolucionarnim Amusnet online rulet igrama uživo, dok svakog petka od 17 časova sve AdmiralBet igrače očekuju nasumične Prize Drop keš nagrade na odabranim Pragmatic slotovima. Sve ostale AdmiralBet promocije se nalaze na ovom linku.

Prijavite se na svoj AdmiralBet nalog, pogledajte koje igre učestvuju na turniru i napadnite 500.000 dinara!

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak