Prvenstvo pre prvenstva - Neverovatne premije za najbolje takmičare

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 10.06.2024.
19:15
Izvor: Sportske.net

Pogledajte šta nas sve očekuje do 14. jula.

Povezane vesti

 

Svi već uveliko pričaju o Evropskom prvenstvu u fudbali, koje samo što nije počelo, ali drugo prvenstvo je već u toku! Reč je o Prvenstvu slotova koje se održava na sajtu AdmiralBet.rs, koje se sastoji iz šest nedeljnih turnira.

 

Na kraju svakog od šest nedeljnih turnira po 100 najbolje plasiranih igrača će podeliti 1.000.000 dinara, što znači da ukupan nagradni fond iznosi neverovatnih 6.000.000 dinara! Pored fenomenalnih novčanih nagrada, 10 najboljih takmičara iz svakog ciklusa očekuju i navijački dresovi Srbije, kako bi što srčanije bodrili naše Orlove na prvom Evropskom prvenstvu posle pauze koja je trajala čak 24 godine.

 

Drugi od šest nedeljnih turnira je počeo danas, 10. jula, i traje do nedelje 16. jula do ponoći.U pitanju je Greenetube turnir na kojem se igrači rangiraju po broju osvojenih bodova, a bodovi se dodeljuju na osnovu broja odigranih spinova, tačnije za svaki spin koji je odigran na nekoj od 30 izdvojenih slot igara, igrač dobija 1 poen.

 

Svih šest turnira iz Prvenstva slotova, kao i brojne druge promocije, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

 

Učestvujte u turnirima, budite među najboljima u svakom ciklusu i podržite Orlove na predstojećem Euru!

 

Ne propustite