Rijad je spreman za spektakl - Džošua i Enganu "oči u oči"!

Autor: Mladen Heleta
petak 08.03.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Enganu bio sjajan protiv Fjurija, ali sada nema element iznenađenja.

Andrew Couldridge/Pool via AP)
Andrew Couldridge/Pool via AP)

Povezane vesti

Ljubitelje boksa danas očekuje novi spektakl, pošto će večeras oko ponoći u Kingdom Areni u saudijskom Rijadu snage odmeriti Entoni Džošua i Frensis Enganu.

Enganu je nakon sjajne predstave protiv Tajsona Fjurija dobio novu priliku, pa će se sada naći u ringu protiv Džošue, međutim, ovog puta neće imati element iznenađenja. Protiv Fjurija je pokazao da može biti opasan, a sigurno je da će ga nakon okršaja sa Fjurijem britanski bokser ozbiljno shvatiti.

"Hvala svima što su mi omogućili ovu borbu, hvala i Džošui. On će imati nešto drugačijeg protivnika od Valina, iako je tada bio dobar. Ja nisam još šokirao svet. Protiv Fjurija je bilo teško, ali njemu je bilo i gore", rekao je Enganu.

Džošua u ovaj meč ulazi poslije tri pobede iz prethodne godine – protiv Džermana Franklina, Roberta Heleniusa i Ota Valina. Ovo će mu biti četvrta borba u poslednjih 11 meseci, dok će Enganuu ovo biti tek druga bokserska borba nakon sjajne UFC karijere.

Kladionica AdmiralBet je spremila sjajnu ponudu koja povodom ovog spektakla, a celokupna ponuda i brojne promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Istražite kompletnu ponudu, podržite svoje omiljene borce i naplatite svoje poznavanje boksa.

Ne propustite