Samo do četvrtka - Rešavajte dnevne izazove i osvajajte nagrade u AdmiralBetu!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 19.12.2022.
12:53
Izvor: Sportske.net

Priključite se i osvojite besplatne spinove na nekim od specijalno izdvojenih prazničnih slotova

Povezane vesti

Praznična atmosfera polako ali sigurno počinje da se oseća u vazduhu pa tako i u AdmiralBetu koji je za sve ljubitelje onlajn slotova pripremio sjajnu promociju. 

Uključite se i budite među prvima koji će isprobati novogodišnje i božićne slot igre, pratiti mapu izazova i osvojiti odlične poklone – besplatne spinove!

Zavrtite neke od 14 specijalno izabranih slotova i doživite pravu prazničnu euforiju! Svakog dana rešavajte 2 nova zadatka, jednog od vrhunskih provajdera i svakog dana, do četvrtka 22. decembra, čeka vas nova šansa da osvojite čak i do 700 besplatnih spinova.

Danas se možete zabaviti na iSoftBet slotovima – Nutcracker i Christmas Gold Digger, dok detaljan raspored i više informacija možete pronaći na AdmiralBet najnovijoj aplikaciji ili sajtu OVDE.

Kada ste već tu, ne propustite priliku da isprobate i novi Synot slot u AdmiralBetu – Xmas Secret kao i  neke od najpopularnijih Habanero slotova koji donose odlične bonuse: FLY!, Mount Mazuma, Candy Tower, Prost!, Hot Hot Fruit, 12 Zodiacs i mnogi drugi.

I to nije sve, svi novi igrači dobijaju i 2000 dinara bonusa dobrodošlice bez depozita, potrebna je samo registracija, verifikacija naloga i potvrda broja telefona ovde.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak