Samo tri dana ostalo je do kraja prvenstva, ko će slaviti u nedelju?

Autor: Nemanja Janošev
petak 12.07.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Pogledajte šta nas sve očekuje do 14. jula.

Povezane vesti

 

Stigli smo do samog kraja! Ove nedelje se najviše pričalo o finalu Evropskog prvenstva u fudbalu, ali još jedno prvenstvo je u toku i takođe se nalazi u završnoj fazi! U pitanju je Prvenstvu slotova na sajtu AdmiralBet.rs, koje se sastojalo iz šest nedeljnih turnira, odnosno faza, a poslednja faza se završava u nedelju uponoć!

 

Šesti po redu nedeljni turnir u sklopu Prvenstva slotova je počeo 8. jula, i traje do nedelje 14. jula do ponoći.U pitanju je Mix turnir na kojem se igrači rangiraju po broju osvojenih bodova, a bodovi se računaju kao odnos dobitka i uloga pomnožen sa 100.

 

Na kraju ovog, kao i svih prethodnih šest nedeljnih turnira,100 najbolje plasiranih igrača će podeliti 1.000.000 dinara, što znači da ukupan nagradni fond za ovu promociju iznosi neverovatnih 6.000.000 dinara! Pored fenomenalnih novčanih nagrada, 10 najboljih takmičara i iz ovog ciklusa očekuju i navijački dresovi Srbije.

 

Ova, kao i brojne druge promocije, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

 

Priključite se poslednjoj fazi prvenstva, zaigrajte odabrane igre dok čekate mečeve polufinala i ispratite završnicu Eura 24 uz AdmiralBet!

Ne propustite